January 20, 2011

DAPAT ' BE ' KETUJUH!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam rakan2 blogger..Apa aktiviti harini?Jomla kita kira duit nuffnang boleh??hehehhehehe..herm masa tengah godek2 akaun nuffnang tetiba terperasan Blog Catatan Loqman Hakim dpt BE ketujuh! Terima kasih Nuffnang.nanti bagila BE lagi tau...Be ketujuh kali ni datangnya dari Digi...Betula kata blogger yang selalu dapat BE kita kena pastikan blog kita sentiasa diupdate untuk dpt BE..Setakat ni aku akan cuba update blog la kalau ada masa..kemudian pastikan iklan dipasang di semua tempat yang betul...haaa..tu je yang paling asas...

Apa?ada BE tak aktif??Yup..harus diingatkan tak semua BE aktif..maksudnya ada juga BE yang tak aktif..sebab setakat yang aku dapat ada satu BE yang tak aktif..BE tu bertahan dua hari ja dalam blog then income yang dapat pon tak berubah...tapi masa dua hari tu pulak memang aku tak update langsung blog sebab sangt sibuk dengan semester baru...ok kepada yang dah dapat BE teruskan usaha yang belum dapat jom berkenalan dengan beberapa istilah nuffnang dulu tengok entry yang lepas KLIK SINI 



jangan lupa vote cikgu Akim


11 comments:

  1. tahniah..wan dpt BE tp jrg update..busy kuliah..so,pendapatan pon tak seberapa..

    ReplyDelete
  2. @Rozuan Ismail takpe kalau da dpt be update selalu..bkan sng nak dpt..

    ReplyDelete
  3. @aima in luv maseh..aima pon dpt gak kan aritu..ngehhehe

    ReplyDelete
  4. wahh,syoknye dapt BE...sye dapt 1 je..huk3

    ReplyDelete
  5. taniah.
    XD
    abg pon xdpt sampai tujuh.
    wuuu.
    T.T

    ReplyDelete
  6. tahniah cekgu akim.. sy pon br dpt 4 BE sejak joint nuffnang 2 bulan yg lalu. tu pon 2 da jadi metered earning.. huhuhu..

    kene slalu update gak ni... :)

    ReplyDelete
  7. hehehe...tahniah2...biler la ambe plak nak dapat nih

    ReplyDelete
  8. arep baru dpt first BE cikgu!syukur sgt!

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~