January 23, 2011

MINTA JASA BAIK ANDA UNTUK VOTE CIKGU AKIM~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam buat rakan2 blogger yang dikasihi..baru2 ni cikgu Akim ada join segmen Cik Gayahspears..Allhamdulillah tersenarai dalam undian..harap rakan2 dapat tolong vote Blog catatan Loqman Hakim...cuma kotak undian yang direka oleh cik Gayahspears takde nombor..so cari nama :

loqkimagri.blogspot.com   >  CIKGU AKIM
Rakan2 klik ja kat sebelah nama diatas k.Cari sampai jumpa...jasamu sangat dikenang~kalau nak tolong promote pon takpe...

Jom sama2 kita undi CIKGU AKIM kat link bawah ni!!

27 comments:

  1. kite geng cikgu mesti undi..undilah undi..mari mengundi.Gd luck!

    ReplyDelete
  2. done vote 4 u, wish u Luck (^_~)v

    ReplyDelete
  3. okay cikgu akim..
    saya suda vote utk cikgu..:)

    ReplyDelete
  4. dah undi hari tu.
    boleh undi lagi ke?

    ReplyDelete
  5. @..hizamirahim.. owh ingt tk undi ag...ngehehhe..masehhhhhhhh

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..jemput singgah blog & join kontes k cikgu..smbil join smbil promote kt followers cikgu..weeeeee..cikgu byk tue artikel best2..so mybe cikgu pemenangnya..

    ReplyDelete
  7. hai. alisya dah undi..dan anda ditag. :)

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/01/creative-header-competition.html

    tq.

    ReplyDelete
  8. salam !
    awk menang contest sy..

    http://devilviernes.blogspot.com/2011/01/entry-333-and-here-are-winners.html

    sila emel kan butiran
    (dlm masa 24jam)

    nama,
    alamat,
    no.tel

    ke
    qaish_laila@yahoo.com

    tahniah :)

    ReplyDelete
  9. cikgu akim pun join jugak rupanya...miss yaty pun join tapi dah vote cik tom..hihi..

    pape pun gudluck ye cikgu :)

    ReplyDelete
  10. Awesome informasi, banyak terima kasih kepada penulis artikel. Ini bisa dimengerti bagi saya sekarang, efektivitas dan pentingnya adalah pikiran-boggling. Terima kasih sekali lagi dan semoga berhasil!.

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~