February 23, 2014

Travelog Sydney 2- Menghirup udara pantai di Bondi beach, Australia

Harini tak tau nak buat apa..masing-masing plan nk menghirup udara pantai...jadi kami plan untuk melawat pantai yang popular di sydney iaitu Bondi beach.. Pantai ni terletak berhampiran pantai coogee...Takper jangan pening-pening nk hafal nama tempat..Jom kita berjalan-jalan di tepi pantai di musim panas..tapi kami sengaja datang petang tak nk bagi kena sunburn..hoho

Nak sampai ke sini daripada Malaysian Hall kena naik dua biji bus..mula-mula naik bus 373 dan berhenti di coogee beach..kemudian dri coogee boleh naik bus yg tertera Bondi beach ...Perjalanan memakan masa lebih kurang setengah jam.


 semasa dalam perjalanan ke bondi beach

duk bincang nak mandi ke tak...haha...






 ibarat lukisan canvas....




menghayati keindahan alam...

pss: Bondi beach ni memang cantik..dan bersih...

4 comments:

  1. cantiknya!subahanallah. untung dpat menikmati keindahan bumi Tuhan.. :)

    ReplyDelete
  2. allhamdulillah..very nice view here athirah..

    ReplyDelete
  3. perghhhhh...teringin nak pergi bondi beach, surfing :)

    just tengok kat TLC je mampu sekarang...haha

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~