December 7, 2013

FROZEN

hai geng blogger..
hARitu lepas habis kerja plan nak g makan dengan member-member...tapii ada beberapa orang yang ada hal..terus cancel..haa..apalagi..terkial-kial fikir nak buat apa sengsorang..haha

jadi..kaki melangkah menuju ke panggung wayang...ahh sudahh takdek cerita yang best...pastuu aku terperasan satu cerita kartun terbitan walt disney FROZEN..lama rasanya tak tengok citer kartun kat panggung..terus beli tiket..



Macam biasa beli popcorn dan menuju ke destinasi..hehe..ingat tengok wayang sorang2 boring..tapii seronok juga..bestnye tengok cerita kartun kat panggung ni sebab terasa macam muda ja ...duduk dalam panggung dikelilingi budak-budak yang berlari-lari dalam panggung..ada yang baring ats lantai ala2 tengok tv kat rumah..hu3..sangat geli hati tengok gelagat dorang...

masa aku tengok cerita FROZEN..aku sedar satu benda...

"Ramai orang impikan kehidupan penuh kasih sayang..tapi tak ramai orang mampu pertahankan kasih sayang tersebut"

Jadi..sama-sama kita usaha pertahankan kasih sayang yang ALLAH dah titipkan dalam jiwa kita....bajai dan suburkan..





-Moga satu hari nanti aku dipertemukan dengan seseorang yang mampu menyuburkan kasih sayang itu...Teruskan perjalanan ini dengan ketenangan -




2 comments:

  1. sekarang kartun dah HD dan 3D, tak macam masa kita zaman kecik2 dulu, mostly dalam 2D je..

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~