December 14, 2013

Cendol aiskrim 2 scoop =)

Assalamualaikum...apa khabar geng blogger..
Haritu  teringin nak makan cendol  kat bandar melaka...kebetulan aku cuti..so, ajak mama dan adik ntuk carik cendol kat bandar melaka tu...even da lama menetap kat melaka tapi tak pasti kedai mana yang best ...kitorang pun decide makan cendol kat bandar hilir...yezza....cuaca pon memang betul2 terik..pekena cendol letak 2 scoop aiskrim...perghhh!! terbaekkk..hahha..

 ehem-jemput tengok jerla ya-wakaka


lepas makan tu..apalagi..tak sah la kalau pergi bandar hilir tak ambil kesempatan bergamba bagai ..hahha.walaupun hari-hari nak pergi kerja lalu tempat ni...tapi hari cuti mood dia lain sikit...
sempat la snap banyak beberapa keping..









quote of the day: Be yourself
-sibuk jer adik aku nak interframe-

3 comments:

  1. kemain pose loqman...tetap... haha..rindu zmn belajar kt upsi..

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~