February 17, 2013

Terakhir (^_

Teringat pertama kali menjejakkan kaki ke bumi Tanjung malim pada tahun 2009..terasa sarat dengan harapan dan impian..Yup! Harapan untuk dapatkan segulung ijazah...masa tu rasa macam jauhnya nak tunggu 2013....Lamaaaaaaaaaaaaaa la..4 tahun!

Tapi..
masa tu sekejap ja...

Rupanya dah 4 tahun berlalu...
Bila tersedar dah tahun 2013 rupanya!!
SEKEJAP PULAK!

Sekarang tinggal 5 bulan ja lagi untuk habiskan degree...Moga kali ini impian itu menjadi kenyataan..!!

Fight for last semester!


Jadual terakhir! Maaf tak dapat nak penuhkan...sebab tu je sisa subjek yang tinggal..hahah



saja letak gambar time pektikal sebagai inspirasi...!!

WELCOME TO UPSI FOR THE LAST BATTLE!!




9 comments:

  1. salam..

    wah tahniah...
    sama laa dengan saya....
    mula2 rasa mcm lama but now mcm sekejap je...just 5bulan nk hbis...

    gud luck for last semester!!!

    ReplyDelete
  2. Good Luck cikgu Akim.. Samala kita.. Aku pon 5 bulan lg untuk habiskan degree.. ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamuaikum abg lokman. Lama tak dengar khabar. Nak wish, SELAMAT MAJU JAYA for ur last year. Be the awesome teacher. Teacher touch the future.

    ReplyDelete
  4. Wohooo, cepatlah 2016 pulak. It's my turn lah pulak kan :D

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~