January 13, 2013

sangat HAMPIR

Mungkin kadang-kadang kita selalu impikan sesuatu yang indah hadir dalam hidup ini..
Hakikatnya tak semua dapat kita kecapi..
Bagi sesetengah orang melihat keindahan dari sisi yang berbeza..
Mungkin dari PENGALAMAN  ...
Sesetengah orang pula melihat dari PENGALAMAN ORANG LAIN..


Tuntasnya..BUKA MATA dan lihatlah sekeliling anda...
KEINDAHAN itu WUJUD..
sangat hampir...
sangat HAMPIR ^_^



SUKA WARNA ALAM (^_

 



8 comments:

  1. Alhamdulillah, setuju sangat dengan entri cikgu tu. Kadang-kadang kita tak tahu pun ujian mahupun dugaan yang Tuhan berikan kepada kita itu terselit keindahan yang perlu kita sendiri ungkapkan. ;)

    ReplyDelete
  2. yeah, kadang2 apa yang diimpikan tu x berjaya kita dapat tapi Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk diri kita.. :)

    ReplyDelete
  3. @Faridzuan yup! Kita kadang2 sibuk tengok kelebihan orang dapat..tanpa kita sedari rupanya kita juga banyak kelebihan..just kena buka mata ,dan belajar eri bersyukur..^_ ... Tq sebab faham erti tersirat entry ni...

    ReplyDelete
  4. orng ad mengatakan, jgn beragan terlampau tinggi sebab kdang2 diri akan merana..


    yg pasti, alam mmg sgt indah untuk diterokai..

    ReplyDelete
  5. salam perkanalan..
    http://cintacintahatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. mohon share kata2 cikgu di fb saya :-)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~