March 16, 2012

Final Year Project dan Praktikal~

Fuh2...macam2 habuk ada kat blog ni..aha
kali ni nak update pasal Final year project aku..allhamdulillah dah dapat penyelia yang sangat bestt Dr Norazlina ..Proposal pun tadi dah approved... jika tiada aral melintang hari isnin dah start wat project tu....semoga semuanya berjalan lancar...nanti aku akan update perkembangan FYP ni..excited plak nak tengok hasil nanti...

Entry sebelum ni ada tanya pasal praktikal kan...tempat pilihan aku untuk praktikal adalah KUALA KANGSAR...yezzzzzzzz..nantikan ye orang kuala kangsar..sekolah tu baru dalam proses nak approved dulu..so bila dah approved aku akan umumkan secara rasmi..eh2..bajet artis plak..ehhehehe...seyesly nak pitam cari sekolah yang ada subjek sains pertanian..nasib baik jumpa...
masjid ubudiah kuala kangsar..bolehla solat jumaat kat sini=)


Ya Allah..cepatnya masa berlalu..ada 3 bulan ag sebelum aku bergelar guru Praktikal..yang paling penting PERSEDIAAN!yup..memang kena wat persediaan awal..sekarang ni aku tengah sibuk dengan mikroteaching dan makroteaching...latihan sebelum menjadi guru praktikal..memang tak dinafikan perasaan berdebar-debar tu sentiasa ada bila bercakap di depan..tapi lama-lama insyaALLAH mampu diatasi...hahahha..memang klakar bila tengok balik video masa mikroteaching..bayangkan jadi cikgu dan kawan2 anda jadik murid..fenin2 layan budak2 ni...tapi sangat enjoy ...thnkss kawan2

masih tengah fikir...nak tempah nametag nama LoQMAN or HAKIM ..ke Loqman Hakim?hahhahah...
mana-mana jelarr...........


"berlarilah terus hingga ke garisan penamat, sebab perlumbaan yang tak sampai garisan penamat tak pernah selesai"





4 comments:

  1. eh eh..samalah ne..3bulan lagi nak p praktikal....balik gi sekolah lama je.nasib baik diluluskan.budak2 ipts susah sikit nak masuk praktikal.heehee...

    nametag pun xbuat lagi tau.huhuhu :(

    ReplyDelete
  2. @ecadwinkyasha wahhhbestnyeee dapat g skull lama..hahhaha..betuw..good luck cikgu!

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~