March 2, 2012

Ada sesiapa tahu sekolah yang tawarkan subjek sains pertanian tingkatan 4?

First time wat entry yang ada tanda soal????
Sekarang ni tengah sibuk cari sekolah untuk praktikal...so perlukan bantuan rakan-rakan yang tahu pasal sekolah yang ada tawarkan subjek SAINS PERTANIAN tingkatan 4...Harap sangat-sangat sapa yang sekolah lama dia ada subjek sains pertanian, yang pernah amek subjek ni kat sekolah lama, yang tahu sekolah apa yang tawarkan subjek ni harap dapat berikan nama sekolah k..senang nak contact....

hehehhe..baru rasa berpeluh-peluh nak cari sekolah...wish sekolah area seremban , selangor or kuala kangsar...minta tolong ye....adeh harap-harap urusan untuk tempat praktikal ni akan dipermudahkan...plus nak siapkan proposal untuk final year project lagi...semangat dah bekobar-kobar ni..=)



pss;takbleh bayang mengajar sains pertanian atau biologi kat sekolah nanti...harap-harap murid-murid fahamla..hehhehe.. agak-agak "cikgu garang" tak




7 comments:

  1. mus tak tahu :) hehehe.
    mus nk ucapkan selamat berpraktikal.

    ReplyDelete
  2. kat sekolah teknik biasa ad kos tu kalo xsilap

    ReplyDelete
  3. skolah lama sy ad, one of skolah mnengah kt daerah kerian, perak..tp bkn kt kuala kgsarla..(^^,)

    ReplyDelete
  4. ada x kwn2 awk pompuan tgh praktikal sc pertanian gk kt batu pahat???

    ReplyDelete
  5. assalam..dik nak tny..dulu upsi amek kos sains pertanian ye?

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~