April 15, 2011

BERUBAH 360 DARJAH~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Bukak je blog tadi..macam pelik je..beberapa gambar yang aku upload guna photobucket hilang!tak suke..tak suke..harap2 sekejap jela ilang kan..malas nak cakap banyak2 pasal gambar..ada misi yang lebih penting sekarang ni..apa??berubah 360 darjah!..apa yang berubah??fuhh..sudah tentulah kehidupan aku berubah..Bayangkan hari jumaat ni kuliah aku sem 4 tamat..sabtu..ahad.tup2...isnin aku ada 2 paper FINAL EXAM!!!!waaaaaaaaaaaaaaaaa....hambek ko sapa suh belajar last minute sangat kan!dush3...

Owh..first time rasa stress nak exam..sebab first time takde study week..biasanya lepas kuliah tamat ada seminggu masa preparation..tapi kali ni ada 2 hari je untuk aku prepare..semoga dipermudahkan segala urusan...Hari sabtu ni pulak aku ada interview...doakan kejayaan aku ye kawan2 =)....mungkin ada kawan2 yang dah start final exam kan..Good Luck semua!!

~Jadual Final Exam sem 4~

5 comments:

  1. gud luck.... InsyaAllah semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. loqman gud luck!!aq dah abis exam..dah dapat result da pon..hik3
    sdg brgembira brcuti =p

    ReplyDelete
  3. gud luck loqman.all da best..

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~