April 16, 2011

BERDEBAR..DEBAR..

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Apa khabar sahabat bloggger??sekarang kita masing-masing sibuk dengan aktiviti masing-masing kan..masuk bulan 4 ni macam-macam perkara berlaku dalam hidup aku..Tamat sahaja kuliah sem 4, mulalah aktiviti menelaah pelajaran..hari isnin ni aku akan menduduki 2 paper untuk final...Tapi yang tak boleh dilupakan peristiwa pagi tadi...jeng2..

eh2..nak pergi mengajar ke????
 asih..ada 2 tahun ag baru habis..TAK SABARNYAAA..gambar ni aku snap pagi tadi..Berdebar-debar masa interview Biasiswa KPM td..Allhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..bukan senang nak sampai tahap ni..kena ada 2 saringan..isi borang online..amek ujian INSAK..pastu baru dapat interview...kepada kawan2 diluar sana yang bakal interview semoga berjaya!Yang penting kena yakin je!!!!!Kepada sahabat sekalian..Doakan aku berjaya dapat biasiswa ni dan berjaya kekalkan Pointer cemerlang,dekan setiap sem..insyaALLAH...

USAHA TANPA MATLAMAT ADALAH SIA-SIA!

17 comments:

  1. tahniah bro..terbaiklah,....teruskan berusaha utk menjadi yang terbaik

    ReplyDelete
  2. @IMANSHAH terima kasih..semoga mampu jadi macam cikgu~

    ReplyDelete
  3. wah! 2 taun ag nk abes..lbeyh kuang la kite.. hehe..btw, gud lux n kekalkn pointer.. :))

    ReplyDelete
  4. good luck taw.Semoga dapat nanti biasiswa tuh!

    ReplyDelete
  5. incya-Allah bro loqman akan berjaya.. hehe bestnya g interview..huhu alhamdulilah ayie dah lepas dah satu paper..tinggal 4paper shja lagi paper.. good luck untuk SIR.. heheh

    ReplyDelete
  6. salam...
    insyallah sya pon bakal diinterview kpm ari sabtu ni. jika x keberatan bleh beri tip2 sikit???

    ReplyDelete
  7. @Anonymous ok..interview tu ada 2 sesi..sesi pertama kena speaking la..contoh soalan why you want this scholarshp??

    pastu sesi kedua dia bg satu isu kena bincang dalam team..masa interview tu 6 orang sekali masuk..

    contoh soalan ialah isu semasa..cntoh:
    -gejala sosial
    -isu mat rempit
    -isu sukan

    ReplyDelete
  8. wah, bgos, kekalkan dean list.. tambahkan bilangan bloggers cemerlang~ hehehe ;))

    Shark doakan cikgu dpt scholar tu.. Ameen..

    btw, sorry lmbt reply cmmmt sbb Shark bz sgt3, last sem nih.. nak taw apa yg Shark buat sem nih, mai la mlawat blog Shark..

    last but not least, "SAPA KATA STUDENTS ACCOUNT SKEMA??" hehehe
    -Salam-

    ReplyDelete
  9. ok2. terima kasih cikgu....

    ReplyDelete
  10. cikgu ambik kos pndidkn sains pertanian kaN?? ade tak ditnya tntang pe2 yang berkaitan dgn pertanian???

    ReplyDelete
  11. @Anonymous hahha..time saya takde pulak ditanya..tapi prepare je k...yang penting kena yakin jawab isu yang diberikan...jawapan tak nak yg biasa2..contoh kempen..bla2..bagi yang luar biasa..heheh

    ReplyDelete
  12. terima kasih :)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~