March 31, 2011

LAMA TAK BERCERITA~

Nampaknya nak dekat hujung2 sem ni macam2 la yang aku kena hadapi..mula-mula ingatkan bila dah hantar assignment semuanya akan selesai dan boleh fokus study..rupa-rupanya ada lagi benda lain yang datang..adeh dugaan..kata orang kalau takde dugaan kita takkan belajar apa-apakan..

Hurm...minggu ni dah masuk minggu ke 12..ada masa 2 minggu lagi sebelum final exam..tapi rasa macam tak bersedia lagi..heheheh..kalaulah mama aku tau ni mesti dia dah nasihat macam-macam..takpe walau apa pun yang berlaku aku kena berjuang hingga dakwat yang terakhir..habistu lau pen tu habis dakwat sebelum habis jawab exam camna..dush2!maksudnya sediakanla pen banyak2 kan..betui2...

Pastukann..time last2 sem ni la mengidam nak balik umah..sabar2..nanti habis exam cutila sampai puas kat umah tu..ada masa 4 bulan nak gemukkan badan..korang mampu!mestila gemok kan...dah cuti sem ni paling panjang..esok ada lagi test animal physiology..ingatkan dah takde test dah..upanya ada lagi sebelum final..best kan ada test banyak-banyak sebelum final..mampu menjana minda yg kureng tu..hahhahah...

pss...kawan aku dah bising2 tak antar lagi refleksi..setiap kali g field trip kena wat refleksi..so memandangkan tak siap ag refleksi moh le kita wat sesame ye...buruk bebenor bahasa kome ni..tettt..jangan marah ye orang perak..haha..Abiento!

letak gambo ni nak habiskan stok haritu..nghehehehe

7 comments:

  1. gud luck ya..:) habiskan dakwat pen tuh....

    ReplyDelete
  2. haha... selamat berjuang hingga dakwat yang terakhir.. :P

    ReplyDelete
  3. lama abg eq tak singgah sini...all the best n good luck!

    ReplyDelete
  4. selamat berjuang pada cikgu loqman..kami pun akan berjuang nanti...good luck!!


    makan burger terasa sebak dan kepada AMNI.ini untuk kamu

    ReplyDelete
  5. thanks follow butang cikgu :) cikgu ade fb tak?
    kalau ade ? add lah butang eh
    search je : Butang Rasmi

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~