January 6, 2011

SEGMEN JOM BERKENALAN MELABUHKAN TIRAI~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!

Akhirnya setelah hampir sebulan dilancarkan..segmen jom berkenalan mendapat sambutan yang sangat meriah dan menggalakkan daripada rakan2 blogger.Sangat terharu dengan kerjasama dan penglibatan anda semua.Sejujurnya melalui segmen ni aku dapat berkenalan dengan ramai kenalan blogger dari seluruh malaysia.Selain lawat blog dan baca kisah hidup yang warna warni aku juga dapat bertukar2 maklumat dan meminta tips untuk mencantikkan blog.sejak dari melancarkan segmen ni la aku mula mengorak langkah memastikan blog semakin ringkas dan kemas seperti blog anda semua yang hebat2!

Untuk pengetahuan blogger2..sejak segmen ni mendapat perhatian ramai..trafik blog aku meningkat mendadak..sangat teruja melihat angka pengunjung blog ni yang semakin bertambah.Malahan buat pertama kali dalam sejarah blog ni ditubuhkan entry segmen ni menerima komen sebanyak 582 komen dan 530 penyertaan!!!Terima kasih atas kunjungan anda.Selepas ni akan ada segmen lain yang menyusul untuk kita sama2 memeriahkan dunia blog ni!Semua nama peserta yang join segmen JOM BERKENALAN akan diupdate  dan akan kekal dalam blog catatan loqman hakim ni sebagai tanda anda menyokong.nanti aku akan letakkan diruangan khas.

Kesinambungan daripada segmen ni..aku akan membuat review blog2 yang terpilih.Banyak sangat blogger2 yang join segmen ni kreatif dan mempunyai idea yang bernas serta jawapan yang mantap.Anda memang terbaek.!

Tiada kata2 yang mampu dituturkan selain:
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA!

9 comments:

  1. tahniah cikgu..jgn lupa beljor yer cikgu..semester baru sudah bermula ..semoga berjaya ..

    ReplyDelete
  2. wah!!! banyaknya 'keje skolah' yg dihantar....mau x pening nak semak sume...haha...=)

    ReplyDelete
  3. cayalah cekgu!!! terbaik...nasib baik ai sempat join last minit ...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "~akTiviTi 1 JaNuaRi 2011~"

    ReplyDelete
  4. wow wow..lama tak jengah sini. tengok2 follower hg dah seribu ++.

    hehe tahniah. selamat berblogging.

    ReplyDelete
  5. Pergh~ 530 tu. Hebat hebat. Jom tepuk tangan kuat kuat. Hehe. Tahniah, Cikgu! ;)

    http://shagcomot.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~