January 5, 2011

penatnya perjalanan hari kedua~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Baru ada masa nak update blog.Hari kedua semester baru ni memang betul2 menguji kesabaran.Kalau kat UPSI sekarang ni minggu ADD/DROP kursus atau subjek yang nak dikekalkan atau nak gugurkan.Prosesnya sangat menguji kesabaran sebab kena berebut2 cari pensyarah yang ajar subjek tu.Kalau pensyarah takde kena tinggalkan borang tu kat depan pintu bilik .pastu kena mintak cop penasihat..pergi Akademik untuk daftar balik..senang citer hanya yang benar2 sabar ja mampu harungi..heheheh...mungkin anda yang takde kaitan ngn UPSI tak faham kan..tapi takpela sekadar nak berkongsi cerita..nama lagi menulis blog..kita bebas meluahkan apa sahaja..tapi tidaklah melebihi batas...walaubagaimanapun UPSI Sentiasa di Hati...

Tapi yang seronoknya..dalam kepenatan terbalas juga..subjek yang aku nak sangat amek berjaya ditambah..subjek kokurikulum memanah!yahooooo..suka-nya...selama ni minat gak tengok orang memanah..tapi bila nak add dulu dah full..so minggu tambah /gugur subjek ni la peluang keemasan nak berebut2 kan...Yang keduanya dapat add subjek Animal Physiology...kira sem ni aku amek subjek major 3 n subjek minor 2..masih dalam zon selsesa la...

Bila dah start kuliah ni faham2 la masa sangt cepat berlalu..sampai kita pon tak sedar apa yang kita buat kan..sekian~

10 comments:

  1. faham, faham, walaupun dulu tak belajar kat upsi

    mungkin situasi yang sama di tempat lain juga. awal sem memang sibuk nak uruskan itu ini

    good luck

    ReplyDelete
  2. betul awal sem memang sibuk macam ni,
    seronok je pilih2 subjek,
    then bila dh stat kelas, br tau pening...

    ReplyDelete
  3. heehee..same la di KUIM..
    pape pon..semangat!! semangat!!

    ReplyDelete
  4. minggu add drop yang sgt memenatkan.nak2 lagi fakulti yang jauh hujung dunia~

    gudluck utk semester ini ea~

    ReplyDelete
  5. hm, kitorg gne internet je....

    ReplyDelete
  6. Salam cekgu!!!('',)

    wah sonok nye dapat belajar memanah!!! ai laik dis...koh koh koh
    kawan kelas ai masa form 5 di kota bharu dulu ada soram study kat UPSI dulu, skam dah jadi cekgu di Sarawak...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "♣ FuTsaL CPK ♣"

    ReplyDelete
  7. sama jaaa cara nak daftar time CCE study diploma dulu..
    kalau x dapat sign lecturer xpasai ja masuk kelas dia kena sembuq.. hik3~

    ReplyDelete
  8. wahh baca cerita cegku pon dh terasa penat.. heehe.
    selamat memulakan sem baru

    ReplyDelete
  9. yuhuu slm cikgu!wah bz nye cikgu mgu ni..jgn lupa kongsikan diari khdpn cikgu ngan kami tau..all the best..ops...jgn lupa solat ye!

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~