January 9, 2011

REVIEW BLOG TERPILIH SEGMEN JOM BERKENALAN~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!

Salam buat blogger2 semua..mesti semua tercari2 mana link yang join segmen jom berkenalan kan..wuaaaaa..sedihnya masa tengah post new entry n susun2 gadget..tetiba nak remove benda lain terdelete la link yang sebanyak 530 tu!!!!!!!!!!!!!tidakkkkkkkkkkkkkkk....takpela..nanti kalau ada masa  free aku akan wujudkan balik link tu..kena mula dari awal la..buat masa ni korang kalau nak lawat bolehlah klik kat bawah sekali..yang ada tulis segmen jom berkenalan tu..ok seperti yang dikatakan..aku akan buat review sikit pasal blog2 yang terpilih melalui segmen jom berkenalan ni...harini kita mulakan dengan blogger yang jawab secara kreatif~semua blogger jawab dengan mantap sekali..jom kita tengok jawapan dari cikgu Imanshah~


Petikan pantun yang dicipta:


Kalau makan si buah ceri
Buang tangkainya di hujung tanjung
Hok Sengoti nama diberi
Pilihan sahabat untuk berkunjung

kalau nk tahu lebih lanjut jom berkunjung n berkenalan dengan pemilik blog!

yang seterusnya ialah:
Blogger pertama yang join segmen jom berkenalan ialah AYUNI!
Blog Ayuni pon sangt kreatif dan sesiapa yang nak improve bahasa inggeris silakan belajar ngn Ayuni...jom lawat blog dia kalau nak berkenalan~

OK..banyak lagi blogger2 yang join..nantikan sapa yang terpilih...bantu membantu kan amalan blogger!


12 comments:

  1. slm pagi!rajinnya cikgu..mcm nilah best!suka baca blog kwn2 kreatif sggh diorg ni...

    ReplyDelete
  2. hikhik, thanx, sir loqman....

    ReplyDelete
  3. @||aLeaSaRa|| yup..nanti saya tengok blog awk plak k..

    ReplyDelete
  4. wah..bestnye..tahniah2 yg direview...=)

    ReplyDelete
  5. salam cikgu akim, camner smpai ley terdelete mende tu? huhhu..

    It's ok, make it all over again. Everybody make a mistake.

    Jom terjah sini (psss...its about meaning of mistakes!)

    http://anaraudhah.blogspot.com/2011/01/mistakes.html

    ReplyDelete
  6. rjinnyer cikgu lokman..
    kalau cikgu lokman yg review..
    kene terjah ni..

    ReplyDelete
  7. hehehe....tul tlu, bantu membantu amalan mulia cekgu.

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~