January 2, 2011

PERMOHONAN BIASISWA KPM UNTUK BAKAL GURU IJAZAH PERTAMA IPTA DIBUKA KEMBALI!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
 Wahh mesti bakal2 guru yang cukup syarat teruja dengar KPM buka semula tawaran biasiswa..untunglah sapa yang dapat..ingat lagi masa aku sem 3 KPM bekukan sementara tawaran biasiswa untuk Bakal guru IPTA..melepas la masa tu..Sekarang ni KPM buka balik..sapa yang layak tu isi ja permohonan melalui online kat laman web KPM..dapat ke tak tu bergantung pada rezeki...jangan risau pasal interview nanti..isi ja!

Tarikh mula online 3 JANUARI - 30 JANUARI 2011~

Sapa yang nak tahu layak ke tak tunggu je esok..baca syarat2 dalam laman web tu sendiri k~


PSS:lau dapat belanja la kepci..hehe


10 comments:

  1. jangan tunggu lama2..nati diambil orang~

    ReplyDelete
  2. Nk tny, degree in tesl kt upsi ader x?

    ReplyDelete
  3. nak tanya sikit dpli bila erk??

    kalau ada roger2 boleh??

    hehe

    ReplyDelete
  4. boleh la bgtau kawan2 yg dapat bacelor pend. sains ptanian kat upm nih...

    ReplyDelete
  5. sah2 akak xblh apply dah!
    kepada yg layak apply la yer cepat!

    ReplyDelete
  6. di tag lg
    tq!
    http://safiyahezora.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru bro...salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~