January 3, 2011

KULIAH SUDAH BERMULA~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~

Salam buat semua blogger..nampaknya masing2 sudah mulai sibuk bila menganjak ke tahun 2011..ibu dan ayah memulakan rutin biasa menghantar anak-anak ke sekolah..mahasiswa sepertiku sibuk cari senior nak mintak nota untuk sem baru ni...bermulalah kehidupanku yang penuh cabaran..sebab sem baru dah bukak..kuliah pertama sudah bermula harini..Jadi tak banyakla masa untuk post 2-3 entry setiap hari..dapat wat entry curi2 pon jadila..boleh!hehehhe

Nampaknya segmen pertama yang aku anjurkan telah mendapat sambutan hebat dari rakan2 blogger..terharu rasanya..bila segmen ni sudah tamat insyaALLAH akan dibuat review tentang blog2 yang terpilih nantikan...emm bercakap soal kuliah baru bermula sebenarnya jadual aku sem ni belum dikemaskini lagi..ada beberapa subjek yang nak tukar group ke tengahari sebab faham2 jela kalau pagi takut terlepas bas..lalalala..

Oleh kerana masa mencemburui tak seperti cuti sem dulu..takde orang untuk aku membebel jadi blog la tempat meluahkan segalanya..sekarang ni da ada kawan2 jadi telinga dorang la akan jadi mangsannya..jap g ada kuliah lagi..semoga rakan2 blogger tabah dalam menjalani kehidupan seharian...(^_


terjumpa gambar sem 1..masa ni virus H1N1 tengah panas ag..pergi library pon pakai mask k!

Mutiara kata: Gengamlah batu dengan penuh kasih sayang..nescaya ia akan menjadi sebutir emas yang bernilai~

13 comments:

  1. slamt ke\mbali ke sekolah . . .
    PEAAAAAAAAAACEEE

    ReplyDelete
  2. salam cekgu!!!
    wah~ selamat ber stadi lah ye ai ucapkan!!! gud lak 4 yor niu sem!!!
    koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "*~JenJaLaN PeNuTuP TaHuN 2010~*"

    ReplyDelete
  3. arini dah ponteng 2 kelas. huah3. jgn marah ye cikgu akim. :P

    selamat blaja semua ^^

    ReplyDelete
  4. hikhik, kitorg start klas esk....

    ReplyDelete
  5. cikgu blaja kat upsi ye..sem bpe

    ReplyDelete
  6. kalau sy dpt cikgu bio mcm abg nih, hehe bahagia ! :P

    ReplyDelete
  7. sama lah kita! first kelas macam nak tido aje!huhuh :P

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~