January 26, 2011

JOM MERIAHKAN PENCARIAN BLOGGER CERIA!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam rakan2 semua..wahh semalam baru melancarkan pencarian 30 blogger ceria harini mendapat sambutan yang baik..Terima kasih kepada semua yang join..ok jap nak tekankan disini..Tujuan pencarian blogger ceria ni bukannya contest mahupun apa2 yang pemenangnya dijanjikan hadiah...tetapi kepada 30 blogger yang terpilih blog mereka akan diletakkan dalam bloglist CATATAN LOQMAN HAKIM di bahagian sidebar...wahh seronok kan..sebab nanti kalau korang rajin update blog, Manalah tahu ada blogger yang masuk blog catatan loqman hakim ni akan klik link blog korang..haa apa tunggu lagi..jomla join...hanya 30 sahaja yang akan dijadikan bloglist!!!


JANGAN TUNGGU LAMA2~


1 comment:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~