January 27, 2011

HADIAH DARI PEMINAT??

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Semalam..selepas isyak..aku turun ke cafe mahu mengisi perut yang lapar..makan je kija..semasa melalui bahagian kotak surat blok D Kolej ku...terasa seperti ada sesuatu disebalik kotak bernombor 206..lantas kuberanikan diri membuka kotak tersebut..hujan masih turun renyai-renyai..owh!!ada sampul surat bewarna putih..tapi hampir lunyai..mungkin abg posmen meredah dikala hujan lebat..terima kasih kerana selamat menghantar ke alamat ku!

Sampul bewarna putih kutatap..apakah isi sampul tersebut..masih menjadi persoalan menari-nari diminda..lantas kubuka disitu juga..maaflah terkoyak sudah sampul tu..sebab keganasan ingin tahu berlaku ..hehehe..

jeng..jeng..jeng...

"pemberian ikhlas dari saya..merazati"
Ingatkan hadiah dari peminat rupanya dari penganjur contest uRL Story!!trimas Cik Merazati atas hadiah yang cute mute ni...boleh buat koleksi ni~heheh..



3 comments:

  1. wahhh, tu diaaa,
    dpt adiah dri peminat, nice2! xD

    ReplyDelete
  2. muehehe....

    kalau betul2 peminat, nk mintak sign....

    tp kensel sbb hadiah.. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. hehe, tahniah ~
    pasnih join je contest mane2,
    menang kalah rezeki masing2..
    weeee :D


    p/s :
    ade org tnya kenal tak cikgu kuyi
    (syukri)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~