January 15, 2011

AKTIVITI HUJUNG MINGGU..APAKAH?

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam buat rakan2 blogger...haa apakah aktiviti hujung minggu anda..memasak??jalan2..melepak..shopping ataupun tidor..hahhaha,,ermm pagi tadi macam biasa aku pergi kelas memanah..hari ni dah belajar shoot..seronoknyaaaa...walaupun semuanya anak panah melekat kat aim..tapi still tak puas hati sebab kena sipi2 ja..takpe2..first time katakan..hehehhe...

ok seterusnya nak siapkan kerja2 tertangguh...pastu nak labelkan gambar ikan yang aku lukis masa kelas praktikal aquaculture..hermm macam2 jenis ikan aku kena lukis..tapi lukisan  ikan keli ngan ikan tilapia cam sama ja..harap2 tutor kelas faham la lukisan tu...

seterusnya nak habiskan baca novel..tettttttttt..novel apakah hujung minggu ni..tadaa...

hak2..DIAM-DIAM RINDU..kalau nak tahu beli sendiri~

pss:jomla pergi makan dulu..lapar...out~

10 comments:

  1. kne lukis ke? naper x amik je gmbr2 ikan tu kt internet....

    ReplyDelete
  2. layan novel jugak upenye..:)
    nk pinjam boleh?..haha~

    ReplyDelete
  3. @Ayuni tula..kalau amek kat tenet senang kan..tapi nak wat camna kena lukis..hehehhe..belasah je..rupa apa pun janji siap..kui3..

    ReplyDelete
  4. @khayla fadwah hahah..mestilah...isi masa katakan..erk beli sendiri..keh3

    ReplyDelete
  5. huiyo..layan novel jugak cikgu akim ni eh..ingatkan tak layan novel jwang2 ni..hehe. tapi dah lama tak baca nvel jenis camni, suke bca habiburrahman tulis pulak..hehe

    jomlah dtg khar, ada KARIB;)

    ReplyDelete
  6. @Nur Mudrikah owh..best2 nvel habiburrahman tu..insyaAllah dtng..tpi tkbleh shoping la..hak3

    ReplyDelete
  7. walaa..sweetnya cikgu bc novel.sapa kata lelaki tak blh?baca novel mmemperbaiki lagi tatabahasa dan menjadikan kita semua seorg yg berfikiran kreatif.wah cikgu nti upload lah gmbr ikan tu..kitorg nk tgk

    ReplyDelete
  8. @||aLeaSaRa|| hahah..malula plak nak upload..buruk je..kui3

    ReplyDelete
  9. whoaaa x sangke cikgu akim pun layan novel gak :p

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~