January 15, 2011

Adakah dRbook bakal mewarnai dunia maya???

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam buat rakan2 blogger semua..entry kali ni saja nak share dengan rakan2 blogger tentang berita semasa dunia maya tanah air!ceh..ada plak dunia maya tanah air..heheh..apa2 jela..kan baru2 ni heboh diperkatakan bahawa Facebook iaitu laman sosial yang  popular nak ditutup kan..kalau tak silap 15 mac ni..herm..adakah isu ni benar atau tidak kita pon tak pasti betui tak...tapi yang terbaru kesinambungan dari khabar angin tersebut..satu nama yang sangt dikenali dengan perniagaan jus mate 5 dan juga filem 2 alam ..Dr Rozmey dikatakan akan melancarkan satu laman sosial iaitu dRbook.....tapi tak tahu la bila akan dilancarkan..

tadaa...kemungkinan beginilah rupa laman sosial tersebut..gambar ni pon aku amek dari facebook..dah heboh dah kat facebook.

>kira ok apa..sambil layan dRbook sambil kuruskan badan..(^_
pss:hermm pasni ntah apa lagi isu berkaitan Dr Rozmey~tunggu dan lihat saja..no comment!!

14 comments:

  1. wadefak..ade hati gak dr cendawan ni nk wt laman sosial..hehe

    ReplyDelete
  2. @♥NuR SyAFiQah♥ tetttttttttttttttt..kurangkan maki hamun..heheh

    ReplyDelete
  3. shafiqah ni slalu ckp mcm tu..heehheee
    fb tak layan,insyaallah kalau drbook dah wujud,nak register la plak..hehee

    ReplyDelete
  4. oo.em.gii..harap2 tak laaaa..bpinauu mata tgok..adesss..hahaha~

    ReplyDelete
  5. nak jugak promot produk dia tu..hahaha

    ReplyDelete
  6. omg ! cm x cye jer... huhuhu copycat kowt... hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha...
    sape reg dRbook tu cnfirm kurus..

    ReplyDelete
  8. haih...benda ni bukan dr tu yang buat pun tak pasal2 dia yang kena. entah apa apa laaa.

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~