January 14, 2011

SELESAI SATU MASALAH (^_^)

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam semua...cuaca petang ni redup ja..seronoknyaaaaaa  kalau dapat tidur...dulu aku ada buat entry pasal dalam dilema tu kan (klik) ..terima kasih kepada rakan2 yang bagi pandangn dan berikan kata2 semangat tu!Hari ni bersempena dengan hari jumaat..masalah aku berkenaan add / drop subjek sem ni dah selesai..akhirnya dapat belajar dengan tenang..takde lagi turun naik akademik..berkejar2 jumpa pensyarah..buat muka kesian nak dapat group yg aku minat..bla..bla...fuhhhhhhhh  leganyaaaaaa...terima kasih kepada semua yang membantu (^_...

Klik gamba untuk tumbesaran~
Tadaaaa...sem ni aku amek 18 jam kredit ja..hurmm...semoga dipermudahkan segalanya..amin..



11 comments:

  1. semoge b'jaye ye..
    hehe..
    jgn maen2..
    =D

    ReplyDelete
  2. blaja pasal protist memang best!!!...=)

    ReplyDelete
  3. @zaMiryeke..wah nanti bolehla zamir bg tunjuk ajar..tips ke nak ingt kingdom sumer..heheh

    ReplyDelete
  4. best nye blh pilih sbjek.
    kteowg kt mktb, xde choice laa nk pilih2 nih. *tetiba gedix nk masuk u *;p

    ReplyDelete
  5. @Attoae biasa je..pening kepala lagi adala..penat berebut2..kalau kelas dah full kena merayu2..wuaa..susah la...

    ReplyDelete
  6. agak padat juga jadual tu nanti...

    ReplyDelete
  7. insyaallah...semoga cikgu berjaya lalui sem ni dengan jayanye...apa yg penting?KERJASAMA,hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..course ape tu..xpna dgr pun..huhu nway gudluck eh..

    ReplyDelete
  9. uish, agak sikit disitu~
    blajar memanah btol2, nanti bleh jadi robin hood~ heheh

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~