December 11, 2010

TOLONGLAH KAMI

Salam..segmen baru aku join!Jom join~
segmen ni dari blog En Ben Klik sini ..Katakan tidak pada rokok!

  1. Ceritakan satu kenangan yang pernah anda lalui melibatkan isu merokok ditempat awam
    -pernah terkena putung rokok masa jalan2..ntah makhluk mana yang baling!..kena kat tengkuk k..naseb bek takde pape..spa baling cepat mengaku!
  2. Pernahkah anda menegur mereka yang merokok ditempat awam dan apakah tindakan yang diambil mereka ?
    -selalu sangat tegur time skolah dulu..maklumlah masa tu pengawas..pastu selalu gak kena warning nak jumpa after skolah..so what!tetiba..
  3. Rayuan anda pada mereka yang suka merokok ditempat awam 
    -Tolonglah jangan baling putung rokok merata-rata..kalau baling terbakar rumah orang korang nak tanggung ke..eh2 silap..perokok nak tanggung ke!
    pss:jom basmi rokok!

5 comments:

  1. jemput baca sini pulak cikgu akim.
    pasal kahwin.

    http://shaofie.blogspot.com/2010/12/membuat-perhitungan-untuk-ke-alam.html

    ReplyDelete
  2. mamat pun dh join..

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/tolanglah-kami.html

    ReplyDelete
  3. rajin join segmen En. Ben..
    keep it up..good luck

    ReplyDelete
  4. bahaya betul main baling2.. sekali tebakar betul2 naya kat org je.. boleh kene saman tu
    ALL IN ONE

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~