December 1, 2010

Tertinggal TANGAN kat cafe?!!!Pelik bin ajaib..

salam buat semua..Happy ja muka korang..bagus2~
Masa dok baca2 nota untuk exam esok tetiba ada orang call aku..Sangat suspen sebab no dia memang tak dikenali..Aku angkat dengan selambanya..Suara dia cam cemas..aku tanya sapa kan..dia cakap Azri nama dia..huh semputla nak citer satu2..kita dengar perbulan aku ngn dia..jeng2..

Aku;dengan selambanya angkat fone..
...tetiba..
Azri: Azman ni Azri..Ko tolong aku..aku tertinggal something kat cafe tdi...!
Aku:Eh2..silap no ni..ni loqman bukan Azman..Cuba cek balik..silap ni..
Azri:wei jangan memain..aku cakap betui2 ni(sound aku tetiba..)
Aku:Awak ni biar betui..(kalau depan aku da lama kena lempang..tetiba garang..hehe)
Azri: Ah..tak kisahla ko sapa..tolong gi cafe jap..aku tertinggal barang!
Aku;cafe mana?..tolong apa?..(cam nak letak ja telefon).
Azri:..tolong amek TANGAN aku kat cafe jap!Aku tertinggal masa makan tadi...
Aku: ............blur......
Azri: Woi banggang!Tolong amek tangan palsu aku la..lembap!mintak tolong pon susah...
Aku: ............tettttttttttttttttttttttt..(aku tekan simbol telefon yg merah tu)..ada faham..


erk..ni kot rupa tangan dia..nah amek la!

Kesimpulan nya..aku tak kenal Azri sapa..dahla tak bgtau cafe mana..ingat kat malaysia ni cafe ada satu ja..pigila!

Erk..tangan palsu boleh tertinggal?!!!!Habistu makan camna?sebelah ja kot..huh..konfiusnya..aku rasa si Azri ni ada wayar terputus kot!

Moral of da story: Lain kali jangan tinggal tangan merata-rata..pastu aku tak nak da angkat telefon no tak dikenali!!!

pss;giler..takbleh bayang ..

8 comments:

  1. Hehe.. ala.. napa xminta cas ambil tangan tu.. haha..

    ReplyDelete
  2. hahahah...send dia hand-writing sudah lar cikgu..kih kih kih..

    ReplyDelete
  3. This was a nice article to read, thank you for sharing it.

    ReplyDelete
  4. hahaha..ada gak org cmni noe..ngokngek toi..=P

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~