December 1, 2010

Segmen : Aku blogger ! So What ???

Salam buat semua..Hari ni aku terbaca segmen baru dari En Ben..wah tengok tajuk pon menakutkan..aku tulis ni merendah diri je k!hehhehe..

Latar belakang diri:
Erk tulang belakang ada 33 ketol!Boleh..ok2..Nama diberi agak panjang..panggil Loqman je k..Masih muda..baru semester 3 sampai 2 Disember je, kat Universiti Pendidikan Sultan Idris..asal melaka~

En Ben sediakan beberapa soalan untuk dijawab..Kepada yang belum join segmen ni jomla join..kita sama-sama memeriahkan segmen ni tau!

Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
Dunia blog ni sangat seronok!Macam2 ada~

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami? 
Memandangkan aku baru ja dalam dunia ni..so tak banyak yang aku alami..cuma yang paling best bila rakan2 blogger lain menghargai award yang aku bagi..kepada Follower yang blom amek award ag silalah amek k..Thnks..

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?
Oh tidak sama sekali!Untuk cari kawan baru ja!

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
Aku bangga jadi blogger ..so what??hahah tetiba..erk sebenarnya biasa2 ja..takde apa yang nak dibangakan sebab aku buat blog pon untuk kongsi2 info n sebagainya..Tak paksa pon orang baca ke tak..Cuma blog ni da buat aku makin seronok da..sebab yang penting dapat kenal ramai orang pelbagai latarbelakang n masyarakat..seronok kan!


Kepada kawan2 yang baru cam aku jom kita join segmen ni k!

11 comments:

  1. yups
    seronok kan jadi blogger
    owh,nih kira cikgu loqman ler nih
    haha
    hai cikgu

    P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

    ReplyDelete
  2. terjah drpd belog abg ben, terjah blog saya jugak ea, hehe <3

    ReplyDelete
  3. dr blog abg ben, ke sini baca entry.. :)

    dok upsi ka? dekat ja la..

    ReplyDelete
  4. saya join jugak.. jemput baca yer..

    http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/aku-blogger-so-what.html

    ReplyDelete
  5. eh3..mula2 tengok header macam kenai ja, baca entry je tuptup budak upsi rupanya..rasanya sama kelas EC ni..hihi

    selamat berbloging

    ReplyDelete
  6. wah! contest baru...hihi
    gudluck :)

    ReplyDelete
  7. gud luck...terjah melalui blog mr ben

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~