December 26, 2010

TERKINI! 500 BLOG DIPERLUKAN!

Jom ramai2 join Segmen En Ben ...dia hanya memerlukan 500 blog sahaja!cepat2..melalui segmen2 seumpama ni secara tak lansung kita dapat promosi blog kita..selain tu dapat gak tambah2 kenalan baru..kalau sapa yg nak join KLIK SINI..

Jom Berkenalan~
Rakan2 blogger boleh panggil aku Loqman Hakim atau Cikgu Akim..mana2 boleh...sekarang masih menuntut di UPSI dalam bidang pendidikan Sains Pertanian minor Biology!sedang berjuang untuk menjadi bakal pendiidk kelak...Blog Catatan Loqman Hakim ni dilancarkan hampir setahun..tapi baru beberapa bulan diaktifkan..maklumlah dulu buta IT..kui3...Salam perkenalan rakan2!

pss:Jom la kita ramai2 memeriahkan segmen menarik ni!!

8 comments:

  1. salam kenal dr mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan.
    (dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

    jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

    * cikgu juga :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    cikgu .. cikgu ..

    ajar sy .. boleyh ? :p

    ReplyDelete
  4. salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete
  5. mamat pun dah join..
    salam perkenalan..
    jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~