December 26, 2010

SEGMEN ENTRY TERBAIK > BELALANG

BILA  JARI JEMARI BERSUARA!

Salam buat blogger2 semua..tak ke mana2 ke hujung minggu ni??owh jap lagi nak keluar~(tetiba!)..ok2..tadi masa jalan2 terjumpala blog Suara Bawah Tanah..adeh..gerun dengar..pemilik blog ni nama belalang....dia anjurkan satu segmen...segmen?yup...aku pantang dengar bab2 segmen ni..sebab suka join segmen blogger2 lain..BANTU MEMBANTU KAN AMALAN BLOGGER~

Ok segmen yang dianjurkan ialah SEGMEN ENTRY TERBAIK~BELALANG

Setelah digodek2..akhirnya jumpala ENTRY TERBAIK BLOG CATATAN LOQMAN HAKIM..
-
jeng2(sound effect)..
-

Fuhhhhhhhh..tarik nafas jap..antara banyak2 entry blog ni..entry nila yang mendapat rating komen tertinggi setakat ni 430!Allhamdulillah melalui segmen ni aku berjaya berkenalan dengan blogger2 seluruh Malaysia..kalau nak kenal dengan mereka scroll kebawah sikit ja dan nama2 mereka akan terpampang..apa yang anda perlu buat hanya klik dan ziarah blog mereka..mudah kan caranya~

Terima kasih tak terhingga kepada yang sudi join segmen tu..Yang belum join jom kita berkenalan~Nanti akan diadakan  review pasal segmen ni...nantikan sapa yang kena!
aku tagged:
Semua yg join segmen jom berkenalan!

pss:selamat berhujung minggu~

3 comments:

  1. seronok join segmen ni!!tambah kenalan~

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah malam nanti teman nak join..udah nengok tadi segmennya

    ReplyDelete
  3. salam cikgu...terima kasih ye sebab sudi support segmen belalang...

    sebenarnya segmen jom berkenalan yang cikgu buat tu,belalang dah buat 2-3 hari suda.tp lupa nak link kat cikgu...hee

    jap belalang g tggl link d sana ya...

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~