December 24, 2010

SEJUK MATA MEMANDANG KAN~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!

Salam blogger2 semua..pagi jumaat yang indah...jap2..kenapa kelip2 mata tu?!!
Owh betula ni blog CATATAN LOQMAN HAKIM...sekarang da jadi budak baik..tengok2..BLOG DAH BERUBAH WAJAH..hehhehe..daripada gelap ke cerah sedikit..gunalah Fair n Lovely!eh2 silap guna safi balqis...ah tak kisahla yg penting blog aku dah kemas sikit kan2...

Aku dapat idea tukar template setelah berjalan2 n berguling2 kat blog rakan2 blogger yg join segmen jom berkenalan..seyesly baru aku tahu blog aku sebelum ni BERSEPAH!jadi setelah dicat n disapu..tadaaaaaaaaaaaa....blue cool...cam ice...sejuk ja mata memandang kan2~

HEADER PON DITUKAR:
-
-

:MERENUNG AWAN TAK SEMUDAH MENGGAPAINYA~NAMUN TAK MUSTAHIL LAU NAIK KAPAL TERBANG!HEHEHEHEH

pss:harap sangt sebarang komen untuk penambahbaikkan..aku bukannya pandai sangt bab2 edit n organised blog...blink~


JEMPUTLAH LAWAT BLOGGER2 SEGMEN JOM BERKENALAN..SCROLL KEBAWAH SIKIT JA..!



28 comments:

  1. wah menhampiri tahun baru, blog pun berwajah baru..teruskan menulis!!

    ReplyDelete
  2. oh patutlah pg tadi singgah rase macam eh aku silap tekan link ke ni?hehe, nice..tapi satu lagi cadangan..ape kata utk komen ni gune pop up window..senang sikit tak perlu tekan back kalau nak bace entry lain..heh hanye cadangan je k? :)

    eh nak promot sikit ni..jomlah join segmen yg saya buat ni..thanks.. =)

    http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/jom-sertai-bloglist-siti-safiyyah.html

    ReplyDelete
  3. hm, cantik....tp tulisan catatan lokman hakim xnmpk....

    ReplyDelete
  4. yup2. yang nie memang lbey kemas and less serabut. suke2. hehe ^^

    ReplyDelete
  5. nice . memnag sejuk mata memandang . hohox
    blue blue gitu .heheh

    ReplyDelete
  6. eh detektif conan dah xde..uhuhu
    mmg sejuk tgk.hehe

    ReplyDelete
  7. suka..suka..I like.cik tom pun tukar template.kite ingat hari ni tersesat umah.Nice choose cikgu.Erm ni yg rasa nk tukar umah br tapi dh 3 kali tukar huhu..lth nk edit html code lg nk ubah tu ubah ni ...kite lek luuuuu.....

    ReplyDelete
  8. siyes, ingt da salah blog da td..
    p, bile belek btol2..mmg x salah ini mmg blog cikgu akim..
    nice sgt..=)

    ReplyDelete
  9. hehe..bertambah cantik laa blog nie..nice work..btw..rasa2nya kan..fiqah nk bg pendapat ckit nie..pasal header tu..tulisan catatan loqman hakim tu x bpe nmpak laaa..rasanya kne tukar ckitla ngn kaler yg lebih sesuai..maybe kaler biru gelap ckit ker..huhu...fiqah juz bg pandangan yer..=)

    ReplyDelete
  10. patot la masuk tu cam lain je feeling die.. hahaha.. by the wat, nice.. sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  11. patut la nampak lain.. nice!! nampak lebih ceria..

    ReplyDelete
  12. aucahk..dah berubah wajah dah..hehe..pasni xdela juling mata dah..chayok cikgu..

    Cikgu,cmne nak buat scroll banner mcm cikgu punya?

    ReplyDelete
  13. kne tag,http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/2010.html

    ReplyDelete
  14. tema header lebih kurang sama la..
    mentang2 nama sama..hahhah

    ReplyDelete
  15. Suka dengan wajah blog yang baru nii..
    x crowded macam dulu sangat.. ;)

    ReplyDelete
  16. prubhan sempena thun 2011...bagus..bagus ckgu

    ReplyDelete
  17. hehehehhe..thnks semua..semua komen dn pandngn korang sngt bernas!

    ReplyDelete
  18. salam ziarah cikgu akim.hehe.. tu la, ase pelik pun ade. kemas blog dye. gud3. hehe. laa UPSi ke. chayok2. truskan perjuangan anda mendidik anak bangse. tenx sudi singgah dan tinggalkan komen kat blog aki. aki kan salu jgk bertandang dcni. ^__^

    ReplyDelete
  19. ye sjuk mte dah... dah xgelap... wahh terang n smart.. keep itt up cikgu

    ReplyDelete
  20. sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..weeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  21. nice loqman..keep it up..hohohooh...

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~