December 24, 2010

PENTING| CUBA CEK SETTING KOMEN KAT BLOG ANDA~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Apa khabar rakan2 blogger?senyum2 nampak...setakat ni jumlah terbaru yang join segmen JOM BERKENALAN sangat ramai!Hampir 300 orng!Akhirnya hasrat aku nak berkenalan dengan rakan2 blogger baru mahupun lama dah tercapai..lepasni nak wat segmen apa pulak yep?(masih berfikir..)

Banyak sangat yang aku dapat melalui blogwalking kat blog rakan2 segmen JOM BERKENALAN!Aku akan komen setiap entry yang join segmen ni..menarik sangt kisah2 kalian..bermacam2 ragam kehidupan dpt dibaca dan dikongsi..Anda bila lagi??jom kita buat rombongan blog ke blog..list kat bawah yerk...

Cuma ada beberapa perkara harap dapat diambil tindakan..ceh3..cam persidagan plak..kui3..camni..ada beberapa blog yang aku join ada prob ngn tempat nak komen..so cuba cek setting korang..upaya mudah untuk blogger2 lain bg pendapat selain di shoutbox k..

Ada satu kisah tadi..kesian sangt kat dia..hampir setahun dia menulis blog baru dia tahu kenapa entry dia takde orang komen...sebab setting ja:


JAWAPAN:Tak ada apa untuk dimalukan ..kita sama2 belajar...kadang2 saya pon terlepas pandang ..sebab tu pentingnya blogger2 yang lawat blog kita bg pendapat!Suka dengan sikap tu yang tak kenal erti putus asa!keep it~

SEBAGAI PERINGATAN KEPADA BLOGGER2 BARU CAM SAYA..MEH TENGOK SETTING ASAS untuk komen!



Harap kita dapat bantu membantu!

pss: SUKA KE TAK? kalau nak komen tapi KENA WORD VERIFICATION?!adeh lecehnya..dush2!

Apalagi~buat camni je!

1..2...3..SMile =)



26 comments:

  1. haah, klau bleh nk komen kt pop up pastu xnk word verification, br best, komen bnyk2, hikhik

    ReplyDelete
  2. ouh semstinye tidak suke
    sudah pasti tiada kompromi
    haha

    ReplyDelete
  3. sokong..x mau ada word verification yea..=P

    ReplyDelete
  4. Bagus, nilah cikgu..mana2 pun mengajar,,hehe

    ReplyDelete
  5. kite tak suka WV ni..tgh best2 type komen tiba2 erk...terhenti di situ.sdgkan byk lg umah kwn nk di sggh.tp biarlah pakai susah mn pun,canggih mana pun kite isi juga WV tu huhu...

    ReplyDelete
  6. hehehehhe..yup..sama la geng..berpeluh nak menaip!

    ReplyDelete
  7. makseh sbab bg pluang an blogger baru mcm saya . . .

    ReplyDelete
  8. betul tu, buang masa aje....tapi nak komennya pasal layan aje la walaupun ada WV.

    ReplyDelete
  9. hehehehe setuju tak yah ade WV boleh komen sampai lebam muahahaha

    ReplyDelete
  10. hehe..sebenarnya..saya pon jadi cm nie gak..bru tau owg len xley komen..cian lorh..pastu godek2 setting..bru tau.. :) ilmu bermanfaat utk sume

    ReplyDelete
  11. Slm. Tima ksh byk2 ats info brguna ni...:)

    ReplyDelete
  12. like this :)
    mse awal2 buat dulu pon sme gak.tak pasan setting tu.nsib baik mmber tegur.hoho

    owh,header baru!XD

    ReplyDelete
  13. tak suke tak suke..hehe, bagusnye.. :)

    ReplyDelete
  14. yeah . thanks sudi lawat lala ;)

    ReplyDelete
  15. terima kasih incik loqman..sgt2 membantu~yeay!salam perkenalan~

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~