December 25, 2010

ERTI SEBUAH PERJUANGAN~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Tanjung Malim: UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS telah menggemparkan pelajarnya apabila melancarkan semakan keputusan peperiksaan lewat petang semalam.Kejadian itu telah menyebabkan sistem semakan online (MYsis) telah dikunjungi ribuan pelajar  yang berlumba-lumba megetahui keputusan masing-masing.Seorang pelajar yang ditemui berkata:
"Sejujurnya saya amat berpuas hati dengan result sem ni walaupun jatuh sedikit..memandangkan sem ni carry mark saya rendah kerana sibuk dengan program..tapi tak mengapa saya akan truskan perjuangan ini tanpa kenal erti putus asa"

Sehubungan dengan itu kami kami cuba menghubungi bahagian akademik UPSI untuk membuat ulasan.Namun pihak akademik ada urusan lain.Setakat hari ini tiada kemalangan jiwa berlaku-BERNAMA(tetiba!).

owh...semalam  dah cek result..Allhamdulillah..Walaupun tak sehebat rakan2 lain namun Allah memberi peluang kepadaku untuk merasa dean list lagi.Janjiku kepada mama n abah nak dapat dean list setiap sem harap2 tertunai.kalau tak mampus habis kena kaw2 ngn mereka nanti..hehehe..

Impianku taklah sehebat impian rakan2 lain..namun cukuplah harap sangat dapat bergraduat dengan IJAZAH KELAS PERTAMA~Doakan kejayaan insan yang punya impian tinggi ini ya kawan2..mungkin tu sahajalah jalan tak payah bayar PTPTN  hadiah terbaik buat ibu bapa!!btw..sangat tucink2.

Erti perjuangan sangat tinggi nilainya~Andai tersungkur bangkitlah menongkah arus!andai dilanda badai yang kuat..janganlah terus tumbang..gunakan kekuatanmu sehabis mungkin..kerana peluang untukmu hanya sekali ini saja..selamat berjuang !!1
-
-
-
nak tunjuk ka..erk malu2..emm bolehla..bagi perangsang buat adik2 yang nak masuk universiti!!Tunjuk pointer keseluruhan ja la..sem lepas punya biarlah rahsia!ngehehehhe

Klik gamba tumbesaran~

:Setakat ni aku sedang menuju impian IJAZAH KELAS PERTAMA~harap sangat tercapai!!!!!!Ynag penting status sekarang:DIBENAR MENERUSKAN PENGAJIAN..heheheheh..


pss:TAHNIAH KEPADA YG BERJAYA CAPAI TARGET MASING2 K~

22 comments:

  1. tahniah! wah, x sangka pngk kita sama! awk bdk upsi jgk rupanya....hehehehe...=p

    ReplyDelete
  2. erk..hehehehhe..sama ke...yup...congratz

    ReplyDelete
  3. byk subjek awk ye....bgs2....chaiyok2 utk sem dpn! =)

    ReplyDelete
  4. aahh..banyak ngt kan.hurmm..takpe2..kena ada improvement!

    ReplyDelete
  5. wahaha

    PTPTN menghantuiku..kahkah

    ReplyDelete
  6. hahahahhaha..tula..beringt sebelum kena...keh3..

    ReplyDelete
  7. wah.
    tahniah sbb tetap dean list.
    hehe.

    dan tahniah kerana jom berkenalan mendapat tempat di hati para blogger.
    XB

    ReplyDelete
  8. abg zami:wah2 diva komen blog saya..hehehehhe..sama2 abg zami!wat elok2 praktikal~

    ReplyDelete
  9. wahh terernye dia.....dekan tiap sem.. hmm..gud2..usaha pasti jaya :-)

    ReplyDelete
  10. congratz der,
    hebatlah every sem deanlist!
    ftin 3.0 pun tak pernah cecah lagi...
    fizik lah katakan?
    huhu.
    gudluck kay?
    jgn hncurkan impian mak dgn abah! :)

    ReplyDelete
  11. congratz bro..
    eh ade silat gayong..cool2 :D

    ReplyDelete
  12. congratulations!! all the best cikgu.. :)

    ReplyDelete
  13. waahh2.. cemerlangnya result..
    tahniah..
    :)

    ReplyDelete
  14. 3.73?
    WoW! Hebat gila..
    CONGRATS! ;)

    ReplyDelete
  15. eh eh..kite nye pointer same laaa ^^ tp sy final year biology haiwan kat usm :) btw tahniah! ^^ keep up d good work :)

    *ayah saye tamo caye kos awk ade kat upsi sbb dlu die kate tade pon..dlu die pon blaja situ gakk..huu T.T

    ReplyDelete
  16. tahniah cikgu. semoga terlepas dr byr ptptn :p

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~