December 20, 2010

AKSI Mengghairahkan ditempat awam!!

 Bila Jari Jemari Bersuara!
Salam buat rakan2 bloger..harini cuaca agak sejuk..hujan turun dengan renyai2 dibelah barat mannakala belah utara  hujan tak mao turun sebab semalam dah turun dengan lebat..erk..laporan cuaca jap..

Hurm..harini aku memang geram betul..sebab terpaksa tengok aksi yang tak sepatutnya..After solat zohor tengahari tadi aku g makan ..pastu time tu aku mmg tak sedap hati dah.sebab terdengar bunyik yang pelik dari sepasang makhluk yg makin melampau-lampau..Agak-agakla nak wat aksi-aksi camtu kat tengah2 orang lalu lalang kan..kalau dah tak tahan sangat pon cover2 la kan..huh..

Dahla terpaksa tengok aksi2 makhluk tu..dengar plak bunyik pelik2..kalau sekejap takpe..hampir 10 minit gak arr..aku nak makan pon tak berselera...sempat la dengar perbualan2 yang tak sepatutnya...

J: alah you ni bukan selalu i dapat jumpa you..takkanlah nak balik da..(merengek gedik giler)..
B: Ok2..harini i spend masa untuk you je..alololo...
J: Janji tau..
B: Ya..I janji... (poyo gle)...
J: geliii laa you gigit telinga i..
B: ala..bukan selalu..ok i gigit telinga you balik..aumm(geli kaki aku)..

Gedebukkkkkkkkkkkkkkkk!!!..hambek ko selipar!Aku memang dah geram tahap super saiya dah ni..memang puas hati kena sebijik atas kepala..aksi lebih panas berjaya aku cegah..senyum puas!(sambil kesat peluh yang menitis)...aku sambung makan dengan tenang..2 ekor makhluk tu lari dah..sambung projek tempat laen kot..agak-agakla..orang nak makan pon tak senang..dush2!

pss:naseb baek kucing tu lari sblom wat projek kat tempat awam!huh.

13 comments:

  1. hahaaaa.cian kucing tu,na manja2 pun tak bule^^heheeee

    ReplyDelete
  2. aduh..nak makan pon tak senang bunyik pelik3..hehhehe

    ReplyDelete
  3. haha..diaorang kene dgr lagu " kalau berpacaran kot "

    P/s : kamu jmput ke blog sy...n tinggalkan link secara free...

    ReplyDelete
  4. Ceyh! Kucing rupanya...
    potong stim btoila. HAHA

    ReplyDelete
  5. As'salam..

    aduh tipah tertipu ingatkan botol la tadi...

    ReplyDelete
  6. kucing je kot.biar jelah. ko nie xbaek lah. Kucing mane la nk tau cover2 nie

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~