December 19, 2010

Berdebarnya Tunggu Result Exam~

Bila Jari Jemari Bersuara!
Dup.dup..dup..tetiba ja berdebar tunggu result exam..Masuk ja bulan disember mesti adik2 yang amek PMR akan berdebar tunggu result exam..mesti da boring duduk rumah lama-lama kan..adik aku pon cakap tak sabar tunggu result exam harap2 cemerlang la cam abg dia..boleh!?heheheh....

Sebenarnya aku lagi berdebar ni..sebab result UPSI pon nak kluar da..bila aku bukak blog budak2 Universiti lain sumer da tau result dorang..fuhhhh jadi makin dup dap la ni..kata orang makin dekat makin trerasa bahangnya btoi tak..alah tau la korang sumer kan hebat2..bagusla..aku harap dapat kekalkan dean list lagi kira okla..kalau tak mati kena marah ngn mama..heheheh..papepon semoga berjaya la kat adik2 yang tunggu result PMR n kawan2 Upsi yg tak senang duduk..

pss:result kuar 25..apa kes wat entry skunk..gulp........

::Tinggal satu puzzle ja lagi..dup..dup..

11 comments:

  1. relax ah bro...ayie pon tngu result exam kot..haha santai sahaja..incya-Allah dapat apa yang diharapkan..kita sudah berusaha, sekarang tawakal dan berdoa mohon pada Allah supaya apa yang kita inginkan tercapai..incya-Allah ..

    ReplyDelete
  2. uisshh!! mesti reslut menatp nieh!! hehehe.. =) best og luck!!

    ReplyDelete
  3. Mesti result meletop punya nanti..
    Good Luck naa.. ;)

    ReplyDelete
  4. ayie:hehehehhe..ntah sem ni carrymark rendah tu yg lain mcm ckit tu..

    afiq:maseh2..

    ReplyDelete
  5. goodluck la bro!!! be cool jek...
    tira pon cmtu gak dulu....cool je..(padahal mcm cacing kene panggang)..hahaha...be cool...relax...cewahhhh...

    ReplyDelete
  6. hahhahahha..... rasa nya semua pun sama skang ni... tp mcm dh x ksh sgt dah skang ni ng result... dak upsi mantap2.. tarak hal.. ok cikgu hakim =)

    ReplyDelete
  7. zwan:maseh..
    nmirmo:cool2..huh
    athirah:acececce..boleh2..bom..meletop..heheheh

    ReplyDelete
  8. salam,

    akim, saya dah wat entri tentang award tu...

    tq yer, sudi beri award...

    wish u all the best for the result...

    ReplyDelete
  9. aumcakkkk!!
    tau xper...cuak sesangat..
    rslt uum pun tak kuar ag...
    btw gud luk yer... ^_^

    ReplyDelete
  10. Good luck ye.. Biasa la tu, berdebar menanti result periksa.. Banyak2kan berdoa.

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~