December 30, 2010

Kontest Gambar Menarik 2010!

MENANG / KALAH 

Bila Jari Jemari Bersuara!

Salam semua..sempat lagi nak join kontest ni..sibuk sangt 2 3 hari ni..baru teringat tarikh tutup..
sapa2 nak join sempat lagi sebelum 1.30 pagi japg!klik  Blog penganjur!

Gambar yang aku pertaruhkan!
...jeng..

Pada suatu petang disebuah kampung bernama kampung pulai kedah..3 orang kanak2 yang selalu membantuku mengenali kampung tersebut sewaktu program baktisiswa begitu riang sekali menjadi model kami menangkap gambar..Ditambah deruan angin menampar tubuhku..Langit biru terbentang luas..beburung berterbangan diangkasa..sawah bendang terbentang menghijau..sesekali terdengar sorakkan cengkerik..sungguh indah mengigatkan ku pada zaman kecil..zaman yang penuh keseronokkan..zaman yang mengajarku erti persahabatan~

aku tagged Raziq,hafiz,n anuar serta semua yang sempat join!

6 comments:

  1. goodluck.. :) happy je tgk muke budak2 tu

    ReplyDelete
  2. salam...

    aiyak!!!! mentang2 la ckg ni ajar biology, ade ke kata haiwan kesayangan saya tu tikus.

    ckg, itu adalah hamster la. Ckg pandai wat lawak la. Adoila. Sian hamster saya.

    Realitinya, kat umah saya ade 6 ekor hamster yg comey. Ckg nak tak? Nnt saya pos laju kat ckg..

    ReplyDelete
  3. erm, hamster2 saya namanya Nin, Din, Lili, Dina, Syifa, Johny, Amy, Oreo, dsb..yg mati pun ade, hilang, yg bg kat org pun ade (sbb dah byk).

    saya amik pembangunan manusia dan pengurusan fakulti ekologi manusia, UPM. 2nd year student.

    ckg belajar kat MRSM? mana tu? Sya pun sama. MRSM Balik Pulau, Penang.

    ReplyDelete
  4. sportingnye bebudak 3 orang tu..
    best gambar ni! mmg menarik!!
    i vote, i vote! hehe

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~