December 30, 2010

Terima Kasih Kepada Semua Follower Catatan Loqman Hakim

Bila Jari Jemari Bersuara!

Salam buat semua blogger.Apa khabar anda semua?masih lena diulit mimpi tengahari buta ni!heheheh..pagi ni aku buka mata..blink2..blink2..tetiba tengok Follower dah lebih 1000!!Macam mimpi pulak...Pernah terbaca blog seseorang 'Dont Judge the blog by its Follower"..yup!setuju..tapi kalau bilangan Follower ramai maka blog kita akan lebih meriah la..tapi perlu diingat tak semua Follower kita adalah Follower aktif..

Setelah setahun Blog Catatan Loqman Hakim ni dilancarkan bermula penghujung 2009..kini menjelang 2011 sudah mempunyai 1000 Follower..Allhamdulillah...mungkin bagi kalian biasa2 sahaja..tapi bagi diriku ia amat bermakna..semuannya menjadi pembakar semangat untuk teruskan menulis blog..walaupun blog catatan loqman hakim tak sehebat blog anda..tapi aku menulis hanya untuk merekodkan perjalanan hidupku dalam menempuh kehidupan dunia ini..nanti manalah tahu anak cucu boleh baca(adeh dah tua time tu)..

Blog Catatan Loqman Hakim ni mungkin agak boring untuk kalian sebab manalah orang nak baca kisah hidup orang lain..aku ni bukannya artis pun..hehhe..tapi apa yang tertulis mungkin boleh dijadikan pengajaran kita bersama..Kandungan dan rekabentuk blog ni akan berubah dari semasa kesemasa mengikut usiaku..sekarang ni muda lagi..so masih menggunakan penulisan zaman remaja..bila sudah berada dialam pekerjaan aku akan berbicara dari perspektif hidup n pengalaman..maka penulisan akan lebih matang..

Dikesempatan ini Tuan Blog ingin mengucapkan Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang menjadi Follower Catatan Loqman Hakim sejak dilancarkan sehingga sekarang..Andai ada penulisan yang menguris perasaan anda harap dimaafkan..semoga memasuki tahun baru niat kita menulis blog pon diperbtulkan~

Follower yang ke-1000 adalah~


-
-


TERIMA KASIH UNTUK SEMUA FOLLOWER!HARAP ANDA DAPAT AMEK AWARD BLOGGER CEMERLANG  Klik Sini!

pss:selamat bercuti esok...1..2..3..smile!

18 comments:

  1. salam awak..
    maaf lama tak singgah..
    pup2.. dah ada header baru rupanya..

    hehhe, zetchi harap awak teruskan menulis.
    dan sentiasa mantapkan penulisan ya!
    saya tengah cari awak di fb ni..
    hehhe..
    anyway,tahniah dah mencecah 1014 sekarng ni kan..
    hehhe mcm manalah Zetchi nak upkan follower nih..
    baru seratus lebih je..
    malu siot!

    ah, jap lagi dah nak masuk kerja!
    huhu..
    nanti zetchi lawat lagi yer bro...
    eh, jap2..
    selamat tahun baru!!

    ReplyDelete
  2. hehhe..thnks...anyway,nice blog n tahniah...

    ReplyDelete
  3. tahniah ye ckgu akimm....hehe.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah bro! teruskan menulis, makin mantap blog ni

    ReplyDelete
  5. hye cikgu...kite selalu sggh sini suka bc n3.dan tak kan lupa dpt award pertama!siapa kat aborink di sini,suka bc pglmn cikgu ke sana sini.myesal dulu tak jadi cikgu huwaa....nice template,nice n3 suka..suka...hye2 pada semua di atas tu

    ReplyDelete
  6. @Zetchi Henrythnks sangt zetchi atas dorongan tu!zetchi pon sama !

    ReplyDelete
  7. @||aLeaSaRa|| alea..takpe pintu2 rezeki terbuka untuk HambaNYA..mungkin rezeki alea bukan menjadi guru..takpe2..semoga berjaya dalam apa jua yg diceburi

    ReplyDelete
  8. congrats abg akim . ni yg jelez nihh . hehe :P

    ReplyDelete
  9. nanti masuk dalam diari tu..tarikhnya..hehe

    Tahniah dik!!

    ReplyDelete
  10. sama-sama.
    keep berblogging okeh cikgu :)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~