December 23, 2010

JOM BERKENALAN TERBUKA UNTUK SEMUA YG ADA BLOG!!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Hari ni adalah hari ketiga SEGMEN JOM BERKENALAN DILANCARKAN..LEBIH 200 BLOGGER Dari serata Negeri DAH  JOIN!!Aku sangt terharu sebab ramai blogger2 yang sudi meluangkan masa join segmen ni...mula2 aku takut nak wat segmen sebab blog aku ni sekadar blog biasa yg tak punya apa-apa kelebihan..tapi atas dasar nak kenal mengenali aku gagahi jua lancarkan segmen ni..TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA kepada rakan2 blogger yang join k...

SEtakat ni aku dapat beberapa mesej seperti berikut:

"alooo saya tak di tag pon... tp jumpa segment jom berkenalan ni masa jalan2 ni bley joint gak ker?"

Jawapan:Dengan bebesar hati dipersilakan..lagi ramai lagi Bagus sebab lagi ramai kawan kita kenal...kepada sape2 yang tak ditag aku tagged korang semua join.frezeee..erk tetiba!btw sangat dialukan~

PERINGATAN!

1)Kepada yang dah join aku menjemput korang melawat rakan2 blogger lain yang dah join k(link kat sidebar) !Dari situ dapat bertukar link n meninggalkan jejak korang!tak rugi pon kan2..btw..lau tak caya tanya sapa2 yang dah wat camtu..ziarah blog ke blog...best2!

2)Aku amat mengalu-alukan sebarang cadangan ataupun komen dari rakan2 blogger tentang segmen ni..sebarng kelemahan tu boleh diperbaiki!!

pss:yang dah follow blog CATATAN LOQMAN HAKIM NI SILA ( KLIK AMEK AWARD!  ) YUP!Award BLOGGER CEMERLANG KHAS UNTUK MY FOLLOWER!!






1..2...3.. SMILE(^_

8 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~