December 23, 2010

BLOGGER PERAMAH YANG TERUJA!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
salam buat blogger2 semua...tadi aku sempat join pencarian blogger peramah...Allhamdulillah sempat..nampaknya aku dapat berkenalan dengan lebih RAMAI kawan baru la lepas ni..sukanya~
Mula2 buka laman blogger peramah sangt nice..sapa yang nak berkenalan dengan blogger peramah silakan~

Aku tersenarai dalam YANG TERUJA!tettttttt..yup sangt teruja sebab aku suka sokong sebarang segmen yang dianjurkan oleh para blogger sekalian..tak rugi pon kita bantu membantu kan~



PSS:kredit to PENGANJUR

14 comments:

  1. TIADA YG LEBIH GEMBIRA SELAIN DPT SUPPORT SEGMEN BLOGGER LAIN!

    ReplyDelete
  2. yeaahhh,,, sy pon suka join.. hehe
    tahniah,, cikgu mmg peramah... suka wink2

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. WAH2..kalau kita join segmen orng..orng pon suka join segmen kita kan2..

    ReplyDelete
  5. orang yg peramah ni..Allah suka,nabi pun suka..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah!!blogger peramah..

    mengenai soalan akim..scroll utk sidebar list segmen kenalan tue...akim boleh guna yang sama code seperti dlm tutorial code scroll untuk blogarchieve..

    ReplyDelete
  7. x sempat nak join. tengok dah tutup..

    ReplyDelete
  8. segmen yang menarik , memang dapat sambutan..aku sedaya upaya cuba untuk bersama2 kalian semua..dari semasa ke semasa insyaAllah.

    ReplyDelete
  9. As'salam...

    amy x sempat nak join pun hu3...

    ReplyDelete
  10. blogger yang teruja..
    saya pula blogger yang ceria..hehehe..

    meh kenal2..
    :)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~