December 22, 2010

Jadi Blogger tak baik sombong~

Bila Jari Jemari Bersuara!
Salam buat teman2 blogger2..wah baru 2 hari aku lancarkan segmen JOM BERKENALAN..setakat ni dah ada lebih 100 penyertaan!Sangat terharu. atas sokongan rakan2 semua..Segmen ni sangt mendapat sambutan sebab dapat berkenalan antara satu sama lain ...Aku harap tak berenti setakat ni..yang dah join bolehla merajinkan diri untuk lawat rakan2 yang aku dah listkan di sidebar..kan elok kita berkenalan antara satu sama lain!

Berbalik pada tajuk entry..dalam dunia blog ni kita kena jadi peramah..yela kita kena la berinteraksi dengan pengunjung blog kita dengan cara baik kan..aku tabik pada blogger2 yang sangt menitikberatkan hal2 camni..kepada yang belum cukup peramah silalah menjadi permah..heheheh

Setuju tak kalau jadi blogger tak baik sombong>kalau setuju angkat mouse baling kat laptop!!!tetiba..hehe>>tetttttttttttt..betui kan..kalau kita sombong macamana nak berkenalan antara satu sama lain...jadi..marilah kita sama-sama mengamalkan budaya bertegur sapa antara blogger secara elok..barulah dunia blog ni aman dan makin best!kalau tak best harini juga aku delete blog ni..(sanggupke..T_T)..


Sedaaappppppp...

pss:selamt berkenalan pada blogger yang baru join segmen blog ni yg pertama..harap kita sama-sama beroleh manfaat!

19 comments:

  1. epal sekadar hiasan..habisdah saya makan..hak3

    ReplyDelete
  2. yeahh..betol tuh cekgu..murid sokong :D

    ReplyDelete
  3. hehe..betul tu bro kne berknalan..huhu bgun2 dri tido..terbukk plak blog ..aishhhhh

    ReplyDelete
  4. cikgu naman pun sokong jugak..keh keh keh

    ReplyDelete
  5. tahniah cikgu kerana anda berjaya mengenali insan sesama kita dengan jayanya... semoga ALLAH mmberkatinye :)

    ReplyDelete
  6. cikgu akim:..minta maaflah kalu loqman tersa bebenor dgn immukmin..immukmin bukan tak mahu join..tetapi kekangan masa membuatkan immukmin tidak sempat..hohohho..(sibuk dunia)..emm..waktu segment itu sibuk diwar2kan dia semua blog immukmin follow termasuk blog loqman..immukmin sibuk dgn masalah yang sedang immukmin tanggung..ye mungkin loqman tgok immukmin mampu mengupdate blog... jika loqman melawat dan baca entri immukmin..luqman mesti faham mengapa immukmin tidak mampu bersama-sama loqman untuk menjayakan segeen itu..immukmin mahu sangat join..minta maaf... :((

    ReplyDelete
  7. salam ukhuwah...satu pendekatan yang +ve...bagus2...sy akn join cikgu...

    ReplyDelete
  8. sape2 yang sombong tu bia aku tampar muke die. kecoh nak sombong.hhah

    ReplyDelete
  9. uuu..
    cara utk x sombong ye la msukk dlm blog org then komen..
    hehehe

    chak~ =p

    ReplyDelete
  10. ha'ah..btl tu cikgu..jadi blogger xleh sombong2, nanti xde org nak kawan..sape susah?mereka dan keluarga mereka jgk yg susah...

    ReplyDelete
  11. betol2 ..... belajar untuk jadi peramah

    ReplyDelete
  12. hehehe... betol2..x rugi pon jd peramah.. ramai kawan lagi syok.. ^_^.. tp motif epal tersebut??? huhuh

    ReplyDelete
  13. setujuuuu!!! blogger kene peramah. ai like ramah2 nih muahahahaha

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~