December 21, 2010

AWARD DARI FARAH!

Salam semua..acecececce..semuanya sedang menaip update entry!hebat2..
Entry ni nak ucapkan terima aksih kat FARAH sebab bagi Awards khas untuk future teacher cam saya ni..terharu2,,maseh Farah...

Kepada Rakan2 bloger yg terbaca entry ni meh kita sokong adik kita ni yang lahir 26 November 1997!Saya sangt suka blog dia cantik dan kemas...nanti blehla mai sapu blog bakal cikgu ni ye..heheheh..

Katanya: Trying to be a better person and keep holding the phrases 'ila mardhotiLlah'.. (:

Header blog yg kreatif!

-
-
award untukku!

COMEL!CUTE!MOLEK!

PSS:tak salahkan kita berkenalan antara blogger!

3 comments:

  1. comel je award dia...tak salah nak berkenalan sesama blogger asalkan jaga adab dan tatasusila kan...

    ReplyDelete
  2. farah pun terharu jugak :')
    *tibetibe je terharu xD

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~