December 22, 2010

Mulakan harimu dengan senyuman~

Bila Jari Jemari Bersuara!
Adehhh...tersenyum2 rakan2 blogger kita kat luar sana..yang baru habis SPM n STPM mesti sedang kumpul2 sijil nak cari kerje...yang tunggu result PMR mesti dah berpeluh2 dah ni...Yang surirumah mesti sibuk masak makanan tengahari untuk family kan2..yang kerja sibuk cari2 kedai makan nak makan kan2..

yang muda2 cam kita??tetttttttttttt...hehehehhe...yang muda cam kita tengah update blog!hambek...sambil update blog mari kita sedekahkan senyuman ..senyum ja kat skrin lappy kira okla...biarja orang tengok kita tersengih2 sambil update blog..heheheh...

motif aku tersenyum sebab aku dah kenal ramai rakan2 blogger melalui segmen JOM BERKENALAN~rakan2 yang dah join ,kalau aku belum singgah lagi tu maaf ya...kena ikut giliran...bak kata Ayie"cikgu takde masa nak tanda kertas..hehehehe"..takdela...aku suka baca jawapan2 yang korang bagi..semuanya sangt best...rasa dekat ja ngn korang walaupun dunia maya ja...

pss:kepada yang dah join diucapkan sekalung apresiasi buat warga blogger..BOLEHLA BERTANDANG KERUMAH KAWAN2 KALAU NAK KENAL..NAMA AKU UPDATE KAT LINK..!smile!

1..2...3...smile!

18 comments:

  1. lalalallalalal..tak ingt da aima sambung smpai habis...heheheh

    ReplyDelete
  2. hikhik, mcm kte nie, update blog smbil sibuk nk practical, housemanship and all. life goes on....

    ReplyDelete
  3. peh keluar nama cikgu ayie dekat situ.. xper2.. incya-Allah sempat meround semua sahaabt..dengan meround mereka nie..hehe jenuh tu ..

    ReplyDelete
  4. hoyee!!! senyum sokmo kate org gannu.. eheheeh

    ^________^

    ReplyDelete
  5. ni tengah senyum sensorang depan laptop la nih. hehehehe. Nasib baik laptop ni tak pandai bersuare kalau tak mesti die cakap gilo ko hape tuan aku nih hahahahaha

    ReplyDelete
  6. mappiau:hahhaha..lawak kot sengih sorang2..tett

    ReplyDelete
  7. senyuman d awal pg penyeri mood d sepanjg hari:D

    ReplyDelete
  8. Aiseyh, senyum sakan nampak.. HAHA..

    ReplyDelete
  9. tang gambar last tu takleh blah ah dik...akak pun bakal guru gak nih...akim dah hbs belaja belum eh?

    ReplyDelete
  10. macam best.tp segan lah nak kenalkan dari kat belog T_____________T

    ReplyDelete
  11. say Tiiii...gaaa....senyum sambil nampak gigi!kite baru je online melecet dh kaki jln umah kwn2.

    ReplyDelete
  12. dtg senyum kat sini..

    thanks komen tue..cik tom hnya ajar tutorial yg simple je..yg advance2 xreti..hehe

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~