December 25, 2010

CONTEST AKU DAN KACA MATA~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!!

Salam semua jom kita join Kontest anjuran blogger Melaka SYAFIQ ROSLI ...Tertarik plak dengan kontest ni...so aku godek2 juga cari gambar yang pakai spek hitam...carik punya carik..selongkar2...macam2 cara wat..akhirnya....

iklan jap~



Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

kata2 penaja:NEVER SAY NEVER..peace!!

aku pertaruhkan gambar ni:
-
-
Erk..harap maaf tak nak tunjuk tapi ni ja ada poyo...hahhaha..Time ni lawatan olericulture ke cameron highland!En penganjur kalau saya tak dpt 100 juta rupiah 50 pon jdila~sambil bukak spek~=)

Jom Kita terjah ramai2 blog syafiq ..dah terjah follow ja k..harap syafiq berjaya ada 1000 follower sblom 2011~

aku tagged
Cikgu Mardhiah
Hanip
Dan tentulah yg join jom berkenalan!

pss:  Bantu membantu amalan blogger!!




13 comments:

  1. ala takde gambar dengan spek . huwaaa

    ReplyDelete
  2. mak ai,laju nyer dik entri macam goreng pisang..habis satu, tambah..hehe

    anyway goodluck

    ReplyDelete
  3. hehehhehe..nak tambah kenalan katakn..kenala join kontest bnyak2..hehehhe

    ReplyDelete
  4. @ohlalasempt lgi ohlala nk amek gambak..hehehe

    ReplyDelete
  5. toing..tuan umah dtg jenguk..all da best ya

    ReplyDelete
  6. huh! xdek harapan la fiq nk menang cenggini.. hahaha

    ReplyDelete
  7. gudluck ye...hhii :)

    p/s: akim tnye tmpt award yang mane ye?

    maksud akim tmpt yang yaty letak banner GA dan contest ke?

    kalau yang tu ni link tutorial yaty blajar..

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-buat-auto-slide-menu-hide.html

    kalau salah inform yaty ye..:)

    ReplyDelete
  8. wah, menarik!.. good luck tuan tanah!.. (^^,)

    ReplyDelete
  9. heheheheh........cantekkkkkkkkkkkkkkkkkk bunga kat blakang tuu =p

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~