December 25, 2010

KALI PERTAMA DAPAT BE NUFFNANG!!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!!

Salam rakan2 blogger..gigih kan tajuk entry harini! Selama buat blog ni aku hanya dengar blogger2 lain cerita dapat durian runtuh melalui iklan Nuffnnag~Selama ni tak tahu pon iklan ni berfungsi lam blog catatan Loqman Hakim ni..sekadar hiasan orang kata..tapi semalam bukak ja dashboard nuffnang nampak sedikit pelik..ya ada kotak lain diatas sekali dengan tajuk PENDAPATAN TERUMPUK!what~nampak janggal sedikit..selalu orang dpt BE kan2..hehehhe..

Pastu yg tak bleh blah..pendapatan tu dah lebih dri ME yg aku dpt..cam takbleh caya ja bnda ni...btui ka..hahahhaha..papepon terima kasihla kepada semua yg sudi klik iklan tu..senang ja kan..KLIK ja~ 

pss:mulalah berangan nak beli rumah!boleh!hahha..1..2..3..smile~



>erk betul ke duit ni boleh cash out nanti???Ada sape2 pernah cash out??fening~

11 comments:

  1. tgok kat blog2 otai dorg kata nuffnang akan hantar cek..
    saya punya masih di takuk lama,lambat gler naik..huuhuhu..

    ReplyDelete
  2. cikgu, ajar buat shoutbox boleh letak gambar sendiri tu. Hehe. Menarik lah. Pleaseeeee....

    ReplyDelete
  3. besh r dd dpt BE..kite x dpt2 ag..

    ReplyDelete
  4. Sama lah. Atul pon baru dpt. Hehe. Tahniah :)

    ReplyDelete
  5. tahniah cikgu... sy xpenah dpt ag...

    ReplyDelete
  6. den baru nk blaja..sila tunjuk ajar ku sifu..=)

    http://syaiza189.blogspot.com/2010/12/blog-segala-galanya-tentang-nuffnang.html

    ReplyDelete
  7. wah2..
    jles pun ade gak..
    tp rezeki masing2..
    ~ satu ari nnt sy pulak..
    hehe
    :D

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~