December 1, 2010

Award dari shagcomot


Salam semua..wahh..suka2..dalam dok bg award kat follower aku tetiba baru teringat yang akak shagcomot dah buat list penerima award!Heheh..maseh ya..aku amat menghargainya~

1)Nama penuh anda dan nama panggilan blogger anda.

~nama penuh rahsia..heheh..nama panggilan blogger boleh panggil loqman hakim or cikgu akim..mana2 je k..

2)Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
~Sebab entry2 shaqcomot menarik n nak tambah kenalan dalam dunia blog..

3)Apa kekurangan belog ini [shagcomot]?
~tak tau nak cakap kelemahan sebab diri pon tak sempurna..heheh..kalau ada kelemahan nanti baru bgtau k..

4)Apa pula kelebihan belog ini [shagcomot]?
~Banyak sanagt kelebihan..korang datang terjah sendiri!

thnks~


2 comments:

  1. Baik Cikgu! Kiki :P

    Thanks, bro! Sebab, follow belog Shag dan sudi buat entri khas utk award tu :D

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~