November 22, 2010

::Selesai satu Paper~

Salam semua..masa bukak blog tadi..terkejut ramai Follower..Terima kasih kepada semua yang melawat blog yang tak seberapa ni~Aku akan Follow balik rakan2 yang sudi melawat blog ni..Semoga kita dapat bertukar-tukar info..

Bercerita tentang harini..pagi tadi selesai 1 paper:English Communication 2..Allhamdulillah..macam biasala ada boleh buat ada tersangkut..tapi yang penting confident jawab sumer..betul salah lain kira..boleh kan..Terima kasih juga kepada sahabat2 yang mendoakan kejayaan aku..Entry harini ringkas n padat ja..nak pergi tengok nota2 untuk esok plak..salam~

::Hujan renyai2 kat kolej pagi tadi..Hujan rahmat~tenang nak pegi jawab exam.Allhamdulillah..
::Senyuman di pagi hari untuk kedewan peperiksaan~

pss:Terima kasih kepada saudara Hazwan Yang mengigatkan~
 Allah mmbrikan kite 'kuasa' usaha+tawakkal kpdNya..

ingatlah..Dia PASTI memakbulkan doa kita,Dia akan mmbrikan apa yg kita PERLU,bkn apa yg kita MAHU.. (^_^)



14 comments:

  1. Lokman: saya suka catatan di bawah sekali tu. terima kasih!

    apa pun, teruskan perjuangan.

    paper sy baru nk bermula esok!

    ReplyDelete
  2. Salam bro... Sume blogger asyik nak tgk paper.. Aku jgk la yg tengok telefon.... Teringat zaman2 bljr dlu.. Kalaulah masa tu boleh diundur.....ermm...

    ReplyDelete
  3. wah banyak nyer paper!~
    gudluck!
    akak 3 paper,3 hari..

    ReplyDelete
  4. wah banyak nyer paper!~
    gudluck!
    akak 3 paper,3 hari..

    ReplyDelete
  5. nora:saya pon suka..kredit kpada saudara hazwan

    decrewz:hahaha..kesian2..masa tak bleh diundur

    gudluck kak jiha!

    ReplyDelete
  6. zaman tu dah berlalu...
    goodluck..

    salam ziarah...follow yer..

    ReplyDelete
  7. gudluck..hmm x sgke2 cikgu2 kat UPSI x hbs lg exam...he3. (^_^)

    smoga dipermudahkn..amin

    ReplyDelete
  8. Salam Adik Loqman, he he dah lepas paper English? Dulu Cikgu penah ajor Communication English. Suka nengok students buat oral presentation. Kali ni ngajor Academic Reading and Writing. Bagus tu jawab sumer, at least tak biorkan ruang kosong. Kekadng buleh dpt markah for effort!

    ReplyDelete
  9. hazwan:hahah..tak sangka kan..sebb baru start exam..amin..

    moh kembara:wah..alamak malu2..saya tk pndi ngt english..hehhe

    ReplyDelete
  10. hazwan:hahah..tak sangka kan..sebb baru start exam..amin..

    moh kembara:wah..alamak malu2..saya tk pndi ngt english..hehhe

    ReplyDelete
  11. hazwan:hahah..tak sangka kan..sebb baru start exam..amin..

    moh kembara:wah..alamak malu2..saya tk pndi ngt english..hehhe

    ReplyDelete
  12. gud luck k...
    semoga berjaya jdi cikgu lepas nie..
    doakn sy dapat blaja kat upsi 1 ari nnt...ngeeee

    ReplyDelete
  13. Aku pun nak masuk UPSI lh.. boley kaaa...?? He3

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~