November 21, 2010

BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Salam semua...
Masa mula2 dulu aku tengok ramai kawan2 aku wat blog..tetiba ja terdetik nak wat..tapi masalahnya aku ni buta IT..heheh..tapi gatai sangat nak wat..so aku mintak tolong kawan aku watkan..tadaa..akhirnya aku da ada blog sendiri masa bulan 10 tahun lepas....tapi aku akan wat entry bila ada mood ja..sebab aku pon tak tau nak wat apa bila da ada blog...pelik kan!

Pastu bila aku jalan2 kat blog orang baru rasa semangat sikit nak berblog ni..so aku pon belajar la sikit2..memang tak tau nak add gadget macamana..tapi bila da belajar best plak..tambah2 melalui blog ni aku dapat luahkan catatan hidup aku..mungkin akan jadi kenangn la..nanti bila tua2 bleh bukak2 balik..gelak sorang2..boleh?

Aku harap dapat jadi Follower rakan2 blog lain..jangan isau bila aku tersangkut kat blog korang aku akan jadi Follower..Harap korang pon sudi jadi Follower aku..kita bertukar2 info k!Skunk baru nak enjoy jadi blogger=)

Catatan Loqman Hakim=)

17 comments:

  1. salam perkenalan daripada saya Nur Azila Ismail :)

    happy blogging ! ^^,

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari blog BA....
    selamat berkenalan....

    ReplyDelete
  3. sedih tak dpt nak join sbb blogger lame..anyway selamat dtg ke dunia blogging..;)

    http://www.ishaserabut.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hye,..salam kenal. hv a great day yah..=)

    ReplyDelete
  5. salam ziarah dari blog ben...

    datang guling2 jap jenguk blogger baru...

    keep blogging okay...good luck (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    jemput lah dtg ke tanah kite..
    :)

    ReplyDelete
  7. SALAM
    saye singgah disini
    nice2
    hope dapat singgah blog saye gak
    follow k

    http://sideqstories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam satu malaysia..saya berbesar hati menjemput anda semua untuk singgah di blog luahan saya..dan seterusnya menjadi follower di blog saya....salam perkenalan kepada semua blogger2..

    ReplyDelete
  9. slm kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~