May 25, 2010

::semalam yang berlalu~Saat bersama JMK::

Pagi ni bangun..
sempat tengok n edit2 gamba semalam...
Semalam kami Jmk ramai-ramai sambut bufday Nasir..
sebelum sambut tu kami wat lakonan kenakan nasir dulu..
mmg malam tu lam meeting sangat touching*(err touching la sangat..hahha)..
sumer orang salahkan dia..sampai tertunduk..sob2..aku yang dok sebelah sangat terharu..
last2..suprise..tak sabar nak makan sebenarnya..lapar..
bayangkan kol 12 malam baru makan..sian baby cacing lam perot nih..hahahah..

Tak kisah la apa aktiviti bersama..
yang penting Jmk adalah keluarga ketiga aku..sebab da tak boleh balik umah...
Sekarang ni aku da makin rapat ngn JMK KAB sesi 2010/2011..
waktu bersama ni takkan disia-siakan..
masa ni la kami nak knal hati budi  dan perangai masing-masing..
sejujurnya banyak yang aku mula belaja..bila da masuk organisasi..
erti persahabatan..marah..suka duka..dan sebagainya...
malah, masa bersama si Dia juga takkan disia-siakan...ngee =)
Banyak yang perlu dilakukan mulai sekarang untuk mantapkan organisasi kami...
Apa yang penting hubungan antara kami terjaga n kerjasama tu penting...

Tak kisah la apa pandangan orang terhadap organisasi jmk kab sesi 2010/2011 ni..
yang penting kami akan buat yang terbaik...
KAMI ADALAH KAMI..kami tidak boleh disamakan atau dibandingkan..
dengan individu-individu sesi lepas...
setiap manusia ada kekurangan dan kelebihan masing-masing...
yang lemah kita perbaiki bersama..yang bagus kita kekalkan...
Semoga ukhwah antara kita akan terus utuh......




::saat suprise untuk bufday boy::

::menu untuk malam semalam..sedapp..::


::gamba atas:semua yang lahir bulan mei potong kek..gamba bawah..abg amir kekeyangan makan sumer kek..hahha::


::aktiviti menempek krim kek::





::sumer muka excited nak makn kek ..hahha::


::semoga ukhwah antara kita terus utuh..hidup JMK KAB sesi 2010/2011!!::

pss:ok..nak gi basuh baju yang kena tempek krim kek smalam..lalallalala

3 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~