May 24, 2010

::Result Exam Sem 2::

Alhamdulillah..result exam  sem 2 ni mencapai target...walaupun jatuh daripada sem 1 tapi aku bersyukur kerana masih diberi peluang untuk mendapat senarai dekan...Tahniah juga kepada semua rakan-rakanku yang berjaya mendapat result yang cemerlang, terutama kepada si Dia yang sem ni berjaya meningktkan pointer..aku tumpang gembira kerana segala usahanya berhasil..(tak sabar nak naik stage sama2 amek anugerah )...Tapi sem akan datang jadual ku semakin padat..aku perlu berusaha untuk menguruskan masa dengan baik antara tugas di kolej  dan tanggungjawab sebagai pelajar..aku perlu kuat untuk meneruskan perjuangan..tak mahu menghampakan harapan ibu bapa..insyaALLAH..perlu berusaha lebih gigih...




pss: Tak sabar nak makan aiskrim..weeeeeeeeeee~



8 comments:

  1. ye jgn risau. nnti kita mkn ais krim ye awk:)

    ReplyDelete
  2. sugar kapas;thanks..
    siti mardhiah;nanti kita makan ea..hi3

    ReplyDelete
  3. congratz.xsabar pulak nk tunggu result uitm kuar.nk dpt dekan jugak.huhu.btw, nk mkn ace cream ngn si dia je ye.ak pon nk jugak. anta kt shah alam tow.im waiting.huhu

    ReplyDelete
  4. syera..insyaALLAH ko pon dekan..mana boleh..nak makan ngan DIA je..hak2...

    ReplyDelete
  5. huh.tidak adil.tau la da ada tuan puteri.nyampahhhhhhh.. result ak lg 11 hr nk kuar.cuak2. doakan yea dekan.

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~