April 24, 2010

::Happy Bufday Hizami Li::



Hizami 234 Epy Besday Kontest

salam semua..ok harini nak cerita sikit pasal seorang senior aku..beliau seorang yang agak perasan tapi baik hati..huahahahhahaha..bakal cikgu kimia..tadaa perkenalkan hizami li..ok2..dia anjurkan satu kontest....besa la..motif kontest nak suh orang bagi kad ucapan free kan2..aha..tujuan aku join kontest ni mestilah tak nak menang kan..cuma da terbuat kad so aku publish je kat wall nih..he3..ok abg zami..semoga panjang umur n murah rezeki..senyum selalu~
::erk..ni da post kt fb kan2::

::tada..terimalah kad ucapan yg dah terbuat nih..hahhaha..gamba diatas dilukis masa pukul 2 pagi..penat ooo::

pss:statement agak perasan tu betul tau..huahahaha..sapa yg nak join kontest ni just klik
SINI..janganla malu2..tak kena bayar pon(abg zami:nak markah promote bleh??hahha)..

7 comments:

  1. zami mmg perasaan kottttttt
    motifff

    ReplyDelete
  2. mitff tak mao buh nama nape??hahha/..cam kenal jerkk..

    ReplyDelete
  3. emm.. btol ke lukis tu??
    .
    sgt kagum..
    (:

    ReplyDelete
  4. husna:haah..thnks..tapi lukis guna tenet jerk..hahha..search picjoke.com..ada programme dia..saya lukis orng lidi pandaila..

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~