April 24, 2010

~Entry ke 123~

~Entry ke 123~
Sedar tak sedar rupa-rupanya dah lbih seratus yerk entry aku..ingat nak wat entry ke seratus gempak sikit..tapi dah terlepas..bleh plak camtu kan..hahhaha..okla..entry 1 2 3 pon cam unik gak kan ...aku nak kongsi citer ngan korang nih..pasal penglibatan aku lam bidang blogging nila..hi3..masa mula2 seyes mmg aku buta it..bila da masuk U ni baru tau apa tu fb ..blog n segala-galanya..(sila jngn gelak..dush2)...pastu bila da start bukak fb barulah aku terdedah n terpengaruh ngn sumer benda2 alah ni..tapi blom capai tahap ketagihan melampau..sampai satu ketika aku terbukak blog seorang kawan yg bernama lailatul insyirah..dialah yang tolong watkan blog pertama aku..mekaseh2..pastu bila da ada blog sendiri..barulah aku explore camna nak tkar layout,edit sana..edit sini n segala bagai..last2 jadik la cam skunk..hak2..tengokla sampai bila aku akan berbloging nih..best gak..suka hati je aku nak tulis apa kan..korang boleh??hahhaha...


::erk..apakah kaitan gamba aku nih ngan entry???suka hatilah kan..ni blog aku..kahkahkah::

pss;aku masih menanti-nantikan follower yang ke-100..

17 comments:

  1. toink2..sapalah yg bertuah jdik follower ke 100 aku..

    ReplyDelete
  2. klu follower yg ke-100 knapa? dpt percutian ke london x? heheheh...

    ReplyDelete
  3. mardhiah;ooo..main2 yek..awak la tolong support..hik3..kalau yg ke seratus akan dapat blog kiss...kehkeh..

    ReplyDelete
  4. alaa......xda ka prcutian tuu?
    ngee~
    hum, sapa laa yg jd follower ke-100 tuuu[ dush2!]

    ReplyDelete
  5. aalaaa... rugi follow awl2..
    klu x, mst bley jdk yg ke 100..
    huhu
    (:

    ReplyDelete
  6. husna:hahahhaha..takpe2..yg terawal dapat dngr muzik kat blog nih..hahahha

    ReplyDelete
  7. lagu kamOo mendayu2
    .
    yg xngntuk pn jd ngntuk
    haha
    (;

    ReplyDelete
  8. lagu sedih betol.. koprem teringt habis zman skola n sgala bagai yg dh lepas>>

    ReplyDelete
  9. huhuhu
    mmg pon, tulis blog akan dpt 1 kepuasan diri yg xleh d gambarkan.ok melampau d c2..huhu
    tp mmg puas tulis blog kan

    oh, im new here..hehe

    ReplyDelete
  10. yatie..hahha..puas hati kan2..dapat membebel kat blog..

    ReplyDelete
  11. Bagus~ Teruskan update blog anda~ ;p

    ReplyDelete
  12. gambar tu lukis sendiri ke.... nampak macam yg betol jer...

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~