April 24, 2010

::Ksah matrikulasi~fly::

::Ksah matrikulasi~fly::
salam..waktu aku taip entry ni aku teringat kenangn mtrix dulu..hu3..best sangat..walaupun cam separuh gler blaja kat matrix(terutama math)..tapi banyak sangat kenangan yang tak bleh lupa..ok kali ni aku nak citer benda yang first tyme aku buat iaitu "Fly"..bukan terbang tau..tapi kuar secara haram..hahah..kat mrsm dulu takbleh wat sebab kalau fly pon nak pi mana..nanti kena tangkap ngn askar!!ha2..ok..kali ni aku terpengaruh ngn kawan2 plus stress pringkat tinggi..so aku wat kputusan ikut dorang fly melalui jalan rahsia..wuahah..penuh dengan debaran nak lepasi jalan rahsia tuh..aku takut sangat kena tangkap..tapi berani wat berani tanggung arr..kan2..destinasi kami ialah sungai nibong, pulau pianang..(tapak pesta)..yang best nak sampai sana berenti jusco n naik feri...pastu korang bayangkan sampai kol 11 malam kitrang kat dalam tempat tu..so, mana nak cari bus kan..last2 tdo je kat stesen bus tu!!arghh...sampai bila2 aku takbleh lupa..hahhaha..pengalaman first time fly sangat mendebarkan dan seronok..kui3(sila jangan terpengaruh)...okla..jom tengok gamba ekslusif aku masa muda2 dulu..hik3...

::permandangan pulau pinang dari ats feri::

::sempat snap picture atas feri::
::tadaa kat lam tapak pesta tu dengan muka yg tak bersalah ::
::apa!!engat aku sorang je ke??ha3..ramai2 arr..::
::ok2..nak balik kolej sudaa setelah one night stand kat stesen bus..huahhah..bajet cam gengster ar::

pss::seronok ~

17 comments:

  1. best tu fly.. haha.. kt mtrix x pe an..

    ReplyDelete
  2. fadilah:hahhahah..takpe2..sorok2 lah..kiu3

    ReplyDelete
  3. eh eh.. matrix penang ke??
    .
    sme la kte
    (:

    ReplyDelete
  4. alamak..
    ingt ke penang..
    ok la tu
    dekat la ng penang
    .
    tgok gmbr yg kamu jln nk msok mtrix tu la
    cm nk sme je ng mtrik penang
    .
    kamu batch 07/08 ke?

    ReplyDelete
  5. owh baiklah..
    so skrg bru 1st year upsi la ni??

    ReplyDelete
  6. husna:yup..hi3..husna amek penddikan gak ke..katne

    ReplyDelete
  7. x lah.. sy bukan cikgu
    spt kamu..
    sy amek biotechnology tumbuhan..
    d UKM
    .
    kamu sns ptanian an..
    byk la kowt sme ape yg kite bljr
    cume sy ade psl teknologi cket la kot
    .
    dislike
    haha

    ReplyDelete
  8. wahh..kos tu plihan no 3 masa saya isi upu..takpe2..study jerk..caiyok2..

    ReplyDelete
  9. ish3...sungguh ku x percaya cekgu hakim begini....heheheh
    pape pon,,,tahniah sebab berjaya menerbangkan diri....2 ari plak tu....huhu..dahsyat tol....=))

    ReplyDelete
  10. fly melalui pagar mana?hehe
    rinduuu kmpp

    ReplyDelete
  11. amirah;saya kolej mara kulim..dkt jerk ngn penang..hi3..adalah jalan rahsia kan rahsia..lalallaal

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~