February 4, 2017

Tahun 2017


Assalamualaikum,
 kalau dulu zaman belajar hari-hari post entri baru pun takpa..Sekarang cukupla setahun 1 entri😆😆 Dah lama cubaan untuk delete blog ni namun sayang plak tak berjaya sebab sampai sekarang pun masih ada yang email tanya cara sambung belajar..Maka biarlah blog ni terus kekal pada tahun 2017 ...Sekurang-kurangnya ada beberapa entri yang boleh jadi rujukan pembaca...

Aku pula masih terus belajar untuk menjadi pendidik..Setiap hari ada saja ragam pelajar ...Tambahan pula sekarang bidang pendidikan berkembang seiring teknologi  abad ke-21, maka pengajaran dan pembelajaran dalam kelas juga perlu bercirikan abad ke-21..Setiap hari adalah pengalaman baru..Maka selamat menempuhi hari-hari mendatang dengan semangat baru..


Biarpun seribu kapal tenggelam di tengah lautan, tetapi cita-cita manusia tidak pernah padam. (Hamka)




Selamat bercuti sempena tahun baru cina

6 comments:

  1. Jom kita tukar blog link. Saya telah masuk blog anda dalam bloglist saya. Tq.

    ReplyDelete
  2. awww nakal la cikguu ni.. Nottiii

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. Plus, klik iklan menarik di sini juga. :)

    ReplyDelete
  4. jgn lah stop blogging loq...aku suka baca blog ko

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~